SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esnaflardan Gürkan'a Ziyaret

0
Güncellendi - 2016-02-02 17:35:24
Esnaflardan Gürkan'a Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi ilçesine bağlı Derme Sokak esnafları, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Teşekkür ziyaretine gelen esnaflar, Derme Sokağa yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Gürkan’a teşekkür etti.

Battalgazi ilçesine bağlı Derme Sokak’ta bulunan esnaflar, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette esnaflar adına konuşan Kasım Ürkmez, Derme Sokak’ta yapılan kilit taş, kaldırım düzenleme ve dekoratif ahşap saksı yerleştirme çalışmasından dolayısı memnuniyetini dile getirerek, “Esnaf olarak size teşekkür borçluyuz. Derme sokağı adına, oranın esnafı adına hizmetlerinizden dolayı çok teşekkür ederiz. Bu hizmetlerin devamını dileriz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Belediyeler, sivil toplum örgütleri olsun, sokak sakinleri olsun, ticaret erbapları olsun, müteşebbislerimiz olsun, bunlarla yakın ilgi ve temas içerisinde olması lazım. Biz özellikle Derme Sokağı’na gidip orayı incelediğimizde oradaki sorunları bize aktaran esnaf arkadaşlarımız yol ile ilgili yeni bir düzenleme yapılması noktasında talep ve isteklerini belirtmişlerdi. Bizde yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde hakikaten oranın bu hizmete ihtiyacı olduğunu müşahade ettik. İlgili arkadaşlara gerekli talimatları verdik. Derme Sokak şimdi pırıl pırıl bir sokak oldu. Oradaki esnaflarımızın da bu çalışmalardan memnun olduğunu burada müşahade ediyorum. Bu memnuniyet bizi şevklendirecek, yeni hizmetlerimizde bizi kamçılayacak, teşvik gücü olarak algılıyoruz. Tabi oranın saksılarla çiçeklendirilmesi, zemininin kilit taş ve kaldırım bordür çalışması yapılması, hemen alttaki Çekirdek Pasajı’nın çalışmaları buraya yeni bir hava, farklı bir heyecan verecektir. Esnafımızın Tedaş’la ilgili armatür ve ışıklandırmanın yeterli hale getirilmesi için ilgili arkadaşlara da gerekli talimatları veririz. Onlar gerekli çalışmaları yaparlar. Tedaş ile de gerekli münasebete geçerler. İnşallah o aydınlatma noktasında da üzerimize düşenleri Tedaşla birlikte yerine getirmeye gayret gösteririz. Ben tekrar sizleri burada görmekten mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Netice olarak Malatya’nın, Battalgazi’nin insanı bu. Demek ki yapılan  hizmetleri herkes taktir ediyor. Buda bizim için bir teşvik oluyor. Biz her zaman söylediğimiz gibi Battalgazi’mizi mazisine layık istikbale hazırlayacağız” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız