SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esnaflardan Toplu İftar

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:57:22
Esnaflardan Toplu İftar
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) ve bazı odalar, toplu iftar yemeğini birlikte organize ederek ve yaklaşık 2 bin kişi birlikte iftar açtı. 

MESOB, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Mahrukatçılar Odası, Berberler ve Kuaförler Odası, Ayakkabıcılar Odası, Madeni Eşya Sanatkarları Odası ve Seyyar Pazarcılar Odası’nın toplu iftar yemeği Sultan Sarayı Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

İftar Yemeğine Büyükşehir Genel Sekreter Vekili Ercan Turan, Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Nacar, kamu kurum ve kuruluşları yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, esnaf ve sanatkar odaları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe esnaf odası başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Keskin ve oda başkanları davetlileri girişte birlikte karşıladılar.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, toplu halde iftar açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, “Dünyanın birlik ve beraberliği ihtiyacı olduğu kadar ülkemizin de birlik ve beraberliği ihtilacı var. Allah'tan bu birlik ve beraberliğimizin bozulmamasını diliyorum” dedi.

İftar yemeği toplu dua yapılması ile sona erdi. MESOB Başkanı Şevket Keskin, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali evren ve oda başkanları davetlileri birlikte uğurladılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız