SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esnafları Ziyaret Etti

A- A+ PAYLAŞ

 
Sanayi sitesindeki esnafları ziyaret eden CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, esnafların sorunlarını dinledi. 
 
Esnaflarla sohbet eden Ağbaba, Kürecik'te kurulması planlanan Füze Savunma Kalkanı ve Şeker Fabrikası'nın özelleştirilmesi konularıyla ilgili konuştu. 
 
Milletvekili Ağbaba "Türkiye'nin hiçbir yerine İsrail'i korumak için kalkan kurulmasını istemiyoruz. Mücadelemizi sürdüreceğiz. 2 Ekim'de Kürecik'te düzenlenecek mitinge tüm yurttaşlarımızı davet ediyoruz" dedi.
 
Şeker Fabrikası'nın özelleştirilme sürecini değerlendiren Ağbaba, "Fabrikası satıldıktan sonra Sultansuyu Tarım İşletmesi de satılacaktır.Malatya'nın elinde istihdam yaratan hiçbir tesis kalmayacaktır. Bu satışa sağcı solcu tüm duyarlı Malatyalıların karşı çıkmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
 
EYLEME DAVET
Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Milliyetçi Hareket Partisi, Saadet Partisi , HAS Parti ile İnsan Hakları Derneği ve Mazlumder Malatya Şubelerini ziyaret ederek  2 Ekim Pazar Günü Kürecik’te  gerçekleştirilecek füze kalkanı karşıtı protestoya davet etti.
 
"KÜRECİK'İN YANINDA OLACAĞIZ" 
 
Saadet Partisi İl Başkanı Osman Marasalı ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “ Müslümanı Gavura kalkan yapılmasını protesto eden  Kürecikliler’i tebrik ediyoruz.Önümüzdeki günlerde Malatya’da büyük bir miting düzenleyerek Füze kalkanını protesto edeceğiz.Necmettin Erbakan’ın da söylediği gibi PKK İsrail’in taşeronudur.PKK terörünün son günlerde artmasının arka tarafında Füze kalkanının tartışılmasını engellemek olduğunu düşünüyoruz.2 Ekim’de Kürecik’in yanında olacağız” dedi.
 
"GELECEK NESİLLERİ ETKİLECEK"

HAS Parti Merkez İlçe Başkanı Bayram Taşkın  “Füze kalkanı gelecek nesilleri etkileyecek.Türkiye’nin tarımını sağlığını yaşamını etkileyecek.Komşularla sıfır problem diyen hükümet İran’ı karşısına alacak kararlar alıyor.Binlerce kilometre ilerideki ABD ile pazarlıklar yapan hükümet bu pazarlıktan ne aldığını açıklasın.AKP Büyük Ortadoğu Projesine hizmet ediyor.Parti olarak İsrail Kalkanını protesto ediyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız