SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esnafları Ziyaret Ettiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:12:28
Esnafları Ziyaret Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

AKP heyeti, Malatya’nın Darende ilçesinde, Belediye Başkan adayı Doktor Süleyman Eser için seçim çalışması yaptı.

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP İl Başkan Yardımcısı Hakan Kahtalı ve Murat Turgut ve Partinin Darende Koordinatörü Nuh Boyraz, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri katıldığı ziyaretlere, belediye meclis üyeleri Darende İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, Darende eski Belediye Başkanı Abdullah Karakurt da eşlik etti.

AKP Darende Belediye Başkan adayı Dr. Süleyman Eser’e destek için ilçede seçim çalışması yapan AK Parti heyeti, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan’ı da makamında ziyaret etti. Bu ziyaretin ardından Ayvalı Belediye Başkanı Hamit Demir’in ölen annesi Ayşe Demir için kasabaya giderek taziye dileklerini sunan AKP heyeti, daha sonra ilçede seçim çalışmaları için esnaf ziyaretlerinde bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız