SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esnafları Ziyaret Ettiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:12:50
Esnafları Ziyaret Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

CHP MYK Üyesi Hüseyin Saygın ve CHP İl Başkanı Enver Kiraz, parti yöneticileri ile birlikte Şire Pazarı'ndaki esnafı ziyaret etti.

CHP İl Başkanı Enver Kiraz, kayısı üreticisinin durumunun iyi olmadığını söyleyerek, kayısı üreticilerinin ve satıcılarının sorunlarını yerinde görmek için ziyarette bulunduklarını, kuru kayısının 2,5 TL’den işlem görmesinin çok kötü bir durum olduğunu kaydetti.

Esnafla sohbet eden CHP MYK Üyesi Hüseyin Saygın ise, "Burada kayısı üreticisinden pazarlamasına kadar sorun olduğunu görüyoruz. Son 10 yılda tarım yok edildi ve tarım arazileri düşürüldü. Kayısı üretiminden tüketimine kadar olan tüm aşamalarda, kayısıdan geçinen herkesin desteklenmesini ve güçlendirilmesini bekliyoruz" dedi.

Saygın, Şire Pazarı'nda gördüğü manzaraya da tepki göstererek, çevre kirliliğine karşı belediyenin duyarlı olması gerektiğini söyledi. Saygın, “Buradaki görüntü Malatya’nın uluslararası düzeydeki yüzüne gölge düşürüyor. Belediyenin dikkatini buraya çekmek istiyorum” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız