SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Esnaflıkta Neysem..'

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:43:34
'Esnaflıkta Neysem..'
A- A+ PAYLAŞ

Kale ilçesini ziyarette ilk olarak muhtarlar ve partililerle ilçe teşkilat binasında bir araya gelen AKP Milletvekili Mustafa Şahin, sorun ve sıkıntıları dinledi.

Burada konuşan Milletvekili Şahin "AK Parti iktidarlarıyla beraber vatandaş ilk kez siyasetin gerçek rengini görmeye başladı. Bizden evvel siyasetin çehresi çok daha farklıydı. Siyaset hiç bir zaman için güvenilir kurumlar arasında yer almamıştı. En güvensiz kurumların başında siyaset kurumu geliyordu ama şu anda bakıyorsunuz bu sıralamada ön sıralara doğru gelmeye başladı. Bunun sebebi AK Parti ve AK Parti içerisinde siyaset yapan kişilerin kendilerinden emin, sözünün eri olan insanlar olmasıdır.Başta Başbakanımız ve ekibinin tamamı yapamayacağımız bir şeyi hiç bir zaman için vaad etmedik “diye konuştu.

Milletvekili Mustafa Şahin devletin bütün imkanlarının rantabıl bir şekilde kullanıldığını ifade ederek şunları kaydetti:

“ Normal şartlarda kendi iş yerimdeki hassasiyetim ne ise, kendi dükkanımdaki esnaflık duygularım ne ise siyasette de aynısını yapmaya gayret gösteriyorum. Ben kendi işyerime bir müşteri geldiği zaman o müşteriyi nasıl memnun etmenin yollarını arıyorsam, kendimi ne kadar zorluyorsam siyasette de aynısını yapıyoruz biz. Esnaf gibi davranmak zorundayız. Size yapamayacağız bir vaatte bulunmayız. Gücümüz, imkanlarımız ne ise onu sizlerle paylaşırız. Gitmiş olduğumuz her köyde insanlarımız diyorlar ki biz zaten size oyumuzu veriyoruz. Güzel şeyler yaptınız. Bunları yapmasaydınız bile sizler Başbakanımızın bütün ekibi dürüst insanlardan oluştuğu için,bizi hiç bir zaman için aldatmadığınız için sizleri destekliyoruz.”

Milletvekili Şahin, son olarak "Biz ne aldatan olacağız, ne aldatılan olacağız. Devletin de kör kuruşunun hesabını yapacağız. Biz o müşteri memnuniyeti dendiği gibi sizlerin eksikliklerini gidermek için buradayız” diye konuştu.

Kale ilçesine bağlı Çanakçı, Tepebaşı, Salkımlı köyleri ve Zekan mezrasını da ziyaret eden Milletvekili Şahin köylülerle uzun süre sohbet ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Şahin'e İl Başkan Yardımcısı İdris Boztaş, Kale İlçe Başkanı Kazım Çiçek, Kale Belediye Başkanı Hacı Bayram Gökhan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Basri Mutlu, Kale il genel meclis üyeleri ve partililer eşlik etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız