SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esnaftan Parkmetre Tepkisi

0
Güncellendi - 2017-01-02 19:19:13
Esnaftan Parkmetre Tepkisi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da esnaflar parkmetre uygulamasını yolu araçları ile trafiğe kapatarak protesto etti.

Malatya'da Halep Caddesi Göktuğ sokakta bulunan esnaflar sokaklarının Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Parkmetre uygulamasına açılmasına tepki göstererek yolu araçları ile trafiğe kapattılar.

Esnaflar özel şirket yetkililerinin parkmetre uygulaması tabelasının mahalleye yerleştirilmesine izin vermeyerek bunun haksız kazanç olduğunu belirttiler.

Malatya'da Halep Caddesi Göktuğ sokakta iş yeri olan esnaf Gazi Şeker parkmetre uygulamasına tepki göstermek için yolu kapattıklarını söyledi. Şeker, “Mahallemizi park metreden dolayı kapattık. Daha öncede böyle bir uygulama yapılmıştı. Bunun haksız bir kazanç olduğunu gördüğümüz için araçlarımızı yolun ortasına çekerek yolu kapattık. Belediyeden muhatap bulamıyoruz. Gelsinler bu soruna bir el atsınlar daha önce nasıl çözmüşlerse gelip yeniden çözsünler” diye konuştu.

Esnaf Celal Yerli de yeni ihale ile iş yerlerinin bulunduğu sokağa parkmetre uygulamasının konulduğunu kaydederek, “Eskiden burada parkmetre yoktu. Yeni ihale ile parkmetre koymuşlar. Bizde mahallemizde park metre istemiyoruz. Görüşeceğimiz muhatap bulamıyoruz. Şimdi belediye gideceğiz” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • Hamza (7 yıl önce)
    Ödemeyin emsal kararlar var bakın kimse ödemiyor sizde Ödemeyin benim dünya kadar borcum silindi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ariva (7 yıl önce)
    Ödemeyin alamazlar
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasevdalısı (7 yıl önce)
    Bunlar ALLAH dan hiç korkumuyorlar yuh yanii ESKİ devlet hastanesinin oraya bile park metre koydular evimizin önüne aracımızı park etmeyip de nerye edecegiz insan allah dan korkar ya çarşi neyse de fırat mah eski Devlet hastaensinin oraya koymak ne oluyor BELEDİYENİN AÇIĞINI KAPATCAKSINIZ AHMET ÇAKIR daha alacagın oy da bu olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Dallıgc (7 yıl önce)
    Malatyaya geçen hafta geldim.Gerçekten bizim çocukluğumuzdaki malatya gitmiş yerine büyük bir köy olan Malatya gelmiş.Yazık,lütfen biraz şehirleşme olsun.Raylı sistemler yapılsın.Cengiz topel,kışla,emeksiz,çevre yoluna,maştiye tramvaylar konulsun.Tekerlekli ulaşım devri bitti.Bir memlekette kışın çamur yazın toz varsa orası daha şehir olamamış demektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • fk4444 (7 yıl önce)
    birde aksam 8e kadar uygulama devam ediyor yok boyle bır rezillik
    0
    0
    Yanıtla
  • ilyas (7 yıl önce)
    niyazi mısriye niye parkmetre yok acaba ,sıtmapınarı paşaköşküne kadar parkmetre koymuşlar ,aracımızı balkona mı çıkaralım ,belediye para için her şeyi yapar ,ayıptır ,zaten kar ile mücadelede sınıfta kaldı.su ile ilgili bi projeleri yok.halimiz dumam
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 yıl önce)
    Otopark sorunu çok basıt... Malatya da 100 tane okul mu var dıyelım! Hepsını tek tek yıkıp altı katlı otopark olacak sekılde okulu üstüne yenıden yapıcaksın... hem okul yenılenmıs olacak hamde her mahallede otopark olacak! Esnafta aracını park edıp ıs yerıne girecek, musterı de aracını dükkan önüne koyup alısverıs rahatça yapacak yada otopark kullanacak!
    0
    0
    Yanıtla
  • oktay (7 yıl önce)
    sıtmapınarı nı bile paralı yapmışlar tamam kışla dörtyol işlek yollar olabilir ama sıtmapınarı ya mahalleli nereye koyacak arabasını merak ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • fbay (7 yıl önce)
    iyii olurrr.durun dahaa
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇETİN (7 yıl önce)
    Belediye yolu otopark yapacağına adamakıllı katlı otoparklar yapsın boşalan yerleri rant için vermesin millet yola park etmek zorunda kalmasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdal (7 yıl önce)
    Belediye asli gòrevi olan suyu vermekte başarısız,gelen su sağlıksız yada klor kokusundan içilmez ve çok pahalı ama para toplamalı işlerde belediyemiz iyi çalışıyor.önce temiz su
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (7 yıl önce)
    Kaldırımlar bile araba dolu. Vatandaş geçecek yer bulamıyor. Olumlu bir adım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Dallıgc (7 yıl önce)EROL isimli kullanıcı yorumuna
    Parkmetre demek araba park edilmeyecek anlamına gelmiyor.Burada vatandaş herşeyden alınan paraya itiraz ediyor.Sapla samanı karıştırmayın lütfen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hiko (7 yıl önce)
    yolu bile paralı yaptılar bunlar para para der napolın gıbi
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Asil esnafin dukkanin onune tas, kuka vs koyarak kendi arabasi ya da musterisi icin yer ayirmasina(sorsan hepsine 24 saat mal geliyo) bi onlem alinmali. Madem kaldirim ve yollar devlete ait , buralar esnafin tekeline birakilmamali. (Boyle yapmayan esnaflari tenzih ederim)
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Kara (7 yıl önce)
    Bence burada haksız bir itiraz var, esnaf kendi aracını sabahtan bırakıp akşama kadar orayı işgal ediyor, orada işi olan vatandaş ise mağdur oluyor. Paralı olduğu için işine gelmiyor. Aslında düşünse kendi dükkanı iş yapacak, orada bir sirkülasyon olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok haklısın.olay bu şekilde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Dallıgc (7 yıl önce)Bekir Kara isimli kullanıcı yorumuna
    Genelde bu tarz yerlerde 1 saatlik veya belirli bir süre ücretsiz olur.Alışverişe giden vatandaş ücret ödemez akşama kadar orada duran araç para öder.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Doğansoy (7 yıl önce)
    Esnafta bu konuda samimi değil. Mağazalarının bulunduğu caddelere/sokaklara sadece kendileri park etmek istiyor. Başkasına hayat hakkı tanımıyorlar. Çoğunun amacı oralara bidon, kova gibi şeyler koyup kimseyi park ettirmemek. Hatta park eden araçları da çizdikleri oluyor. Yani parkmetre bahane. Parkmetre güzel bir hizmet. Yurtdışında onlarca yıldır uygulanıyor. Şehirlerimizde de herhangi bir art niyete mahal vermeden uygulanmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen katılıyorum,
    0
    0
    Yanıtla
  • SERKAN SADIK (7 yıl önce)
    HELAL OLSUN GÜZEL MALATYAMIN GÜZEL ESNAFINA İNŞALLAH TÜM ESNAF İZİN VERMEZ BU HARAÇ KESENLERE
    0
    0
    Yanıtla
  • süleyman (7 yıl önce)
    Sokakları kiraya vereceklerine katlı otopark yapmayı düşünecek kadar akıl neredeeeeeee Yakında vatandaşın evlerini de Suriyelilere kiraya verirlerse şaşırmayın
    0
    0
    Yanıtla