SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esnaftan Polise Teşekkür Plaketleri..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Türk Polis Teşkilatı'nın 161. kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen kokteylde, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) tarafından polise huzur plaketi verildi.

Türk Polis Teşkilatı'nın 161. kuruluş yıldönümü nedeniyle Polisevi'nde bir kokteyl düzenlendi. Kokteyle, Vali Halil İbrahim Daşöz, 2. Ordu Kurmay Başkanı Tümgeneral Tuncay Çakan, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Demirdağ, Emniyet Müdürü Orhan Savaş, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Recep Özmen, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu, ESOB Başkanı Şevket Keskin, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, vali yardımcıları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle çok sayıda davetli katıldı.

Törende ESOB Başkanı Şevket Keskin Emniyet Müdürü Orhan Savaş, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Hayrettin Yıldızlı, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Hakan Yılmaz ve yılın polisi seçilen Cengiz Baran'a Malatya'nın huzuruna verdikleri katkı ve hizmetlerden dolayı plaket verdi.

Emniyet Müdürü Orhan Savaş'a plaketini veren Vali Halil İbrahim Daşöz, "Emniyet müdürüne 5 yılı aşkın süredir yaptığı güzel hizmetler, sağladığı huzur ve güvenden dolayı bu plaketi tüm Malatyalılar adına veriyorum" dedi.

Emniyet Müdürü Orhan Savaş ise, "Toplumun temel direği olan ESOB'un beni böyle bir ödüle layık gördükleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Gecede Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Hayrettin Yıldızlı'ya plaketini 2. Ordu Kurmay Başkanı Tümgeneral Tuncay Çakan, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Hakan Yılmaz'a Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Demirdağ ve yılın polisi seçilen trafik polisi Cengiz Baran'a plaketini ESOB Başkanı Şevket Keskin, yarım altın ödülünü de Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız