SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esnaftan Tayinci Müdüre

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da önce Bölge Trafik Müdürü ve ardından da Trafik Şube Müdürü olmak üzere toplam 6 yıl görev yaparken Niğde'ye tayin edilen Hayrettin Yıldızlı'ya Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin tarafından hizmetlerinin anısına teşekkür plaketi verildi.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, "Gerçekten çok iyi bir diyalog içinde olduk. Trafikte önemli mesafeler kaydedildi. Çok iyi çalışmalar oldu. Kendilerine yeni görev yerinde başarılar diliyoruz. Allah, her ile böyle bir trafik müdürü nasip etsin. Bunu bütün kalbimle söylüyorum. Hayrettin Yıldızlı müdürümüze, yapmış olduğu hizmetlerden dolayı esnaf ve sanatkarımız adına teşekkür ediyoruz” dedi.

Hayrettin Yıldızlı ise Malatya'da 6 yıl görev yaptığını belirterek, "Meslek hayıtımın en güzel günlerini geçirdim. Çalışmalarımızda her zaman sizlerin desteğini gördük. Trafik gibi şehrin en önemli probleminde bize her zaman destek oldunuz. Birlikte çok güzel projeler gerçekleştirdik. Kendimi her zaman Malatyalı hissedeceğim" diye konuştu.

Yapılan konuşmalardan sora MESOB Başkanı Şevket Keskin, beraberindeki oda başkanları ile birlikte Malatya Trafik Şube Müdürü Hayrettin Yıldızlı'ya Malatya'daki hizmetlerinin anısına teşekkür plaketi verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız