SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ESOB Başkanını Ziyaret Ettiler

0
Güncellendi - 2016-10-26 20:23:06
ESOB Başkanını Ziyaret Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ülkü Ocakları yönetimi ile İnönü Kapalı Çarşısı Esnaf Derneği yöneticileri, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret ederek bir süre görüştü.

Malatya Ülkü Ocakları Başkanı Fevzi Şahin, ocak bünyesinde Esnaf Birim Başkanlığını faaliyete geçirdiklerini belirterek,  “Ülkü Ocaklarının toplumla birleşmesi, toplumla özdeşleşmesi ve toplumumuzun sıkıntılarını daha hızlı bir şekilde çözmek için yaşadığımız şehir Malatya’da ne gibi sıkıntılarımız var, ne gibi sorunlarımız var, bunları ilgili yetkililerimize ulaştırmak için böyle bir teşkilatlanmaya gittik.  Şevket Keskin başkanımıza teşekkür ediyoruz. İstişare halinde güzel faaliyetlerde bulunacağımıza inanıyorum.” dedi.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, ziyaret ve esnafa yönelik çalışmalarından dolayı Şahin’e teşekkür ederek, “Esnaf ve sanatkar bu memleketin temel taşı, omurga kemiği, bel kemiğidir. Biz bütün siyasi partilerimizin Malatya’ya hizmet etmesini,  Malatya’nın gelişmesi, birliği, beraberliği ve dirliği için elinden geleni yapmasını temenni ediyoruz. Çünkü ülkemizin, Malatya’mızın ve dünyanın birlik ve beraberliği çok ihtiyacı var. Çok farklı bir coğrafyada yaşıyoruz. Muslukta paranın aktığı, ama gözyaşının dinmediği, bombaların susmadığı bir coğrafya. Bu nedenle millet olarak, yöneticiler olarak, birliğimize ve beraberliğimize önem vermeli ve katkıda bulunmalıyız.”  ifadelerini kaydetti.

Bu arada, İnönü Kapalı Çarşı Derneği Başkanı Saim Güntan ve yönetimi MESOB Başkanı Keskin’i ziyaret etti. Güntan, Keskin’e İnönü Kapalı Çarşısı’ndaki sorunların çözülmesine katkıda bulunmasından dolayı teşekkür ederek, verilen destekleri hiçbir zaman unutmayacaklarını ifade etti.

Keskin, İnönü Kapalı Çarşısı’na yapılan hizmetin Malatya’ya yapıldığını belirterek, “Kapalı çarşı’ya yatırım yapmak, Malatya’nın güzelliğine güzellik katmaktır. Esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarını çözüme kavuşturmak, taleplerini yerine getirmek, daha rahat ortamlarda huzur içinde çalışmalarını sağlamak için elimizden geleni her zaman yaptık, yarında yapmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Bülten

keskin1

keskin2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız