SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ESOB Başkanlığına İki Aday Daha

0
Güncellendi - 2018-04-13 20:36:37
ESOB Başkanlığına İki Aday Daha
A- A+ PAYLAŞ

Halen aynı zamanda Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı olan Şevket Keskin'in başkanlığını yaptığı, yeniden aday olduğu Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (ESOB) 1 Mayıs'ta yapılacak genel kurulu öncesi, Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Ümit Emre ve Attarlar Odası Başkanı Sinan Cavlak da başkan adaylıklarını açıkladılar.

PAZARCILAR ODASI BAŞKANI..

Malatya Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ümit Emre, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Başkan Emre, yaptığı açıklamada, Malatya’da esnaf ve sanatkarlar odaları birliğinde bir değişim, dönüşüm ihtiyaç olduğunu belirterek, "Malumunuz üzerine ilimizde mevcut 39 meslek odası olağan genel kurulunu yaptı. Bizlerde 1 Ocak'ta genel kurulumuzu yaptık.Tekrar üyelerimizin teveccühü ile görevimize devam etmekteyiz. Hala Türkiye sebzeciler meyveciler ve seyyar pazarcılar federasyonu yönetim kurulu üyeliğimizde devam etmektedir. 1 Mayıs‘ta tarihinde mevcut yönetimin almış olduğu karar doğrultusunda MESOB seçimleri yapılacaktır. Yaptığımız istişareler neticesinde ilimiz esnaf ve sanatkarlar odaları birliğinde değişim, dönüşüm ve bir yenliğe ihtiyaç olduğu gerçeği artık kendini iyiden iyiye hissettirmektedir. Bu itibarla, 1 Mayıs’ta yapılacak esnaf ve sanatkarlar odaları birliğine adaylığım" şeklinde konuştu.

ATTARLAR ODASI BAŞKANI..

Malatya Attarlar Esnaf Odası Başkanı Sinan Cavlak, 1 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Malatya Esnaf Odaları Birliği (MESOB) seçimlerinde başkan adayı olduğunu açıkladı.

Attarlar Odası Başkanı Sinan Cavlak, Malatya’da bir otelde basın mensupları ile bir araya gelerek, adaylığını açıkladı. Cavlak, açıklamasında "Bildiğiniz gibi Malatya’ Türkiye’nin tarım sanayide ticarette bir bütün olarak, sosyal ve ekonomik hayatında önemli şehirlerimizden birisidir. Bu Şehrin ve ülkenin gelişip serpilmesinde esnaflarımızın önemli ve tartışmamız bir yeri vardır. Esnaflarının iyi öğütlendiği ve kendi içinde yardımlaşarak şehrin ve ülkenin yönetime katabildiği şehri ve ülkelerinin çok daha hızlı ve gelişme şehri içerisine girebilmektedir. İçte bu ülke ve vizyondan hareketle şehrimizde yönetişim mantığıyla çalışan sadece bazı kişilerin değil, bütün esnafın sürece katılacağı ve şehrimizin ticaret hayatını çok daha ileriye taşınmasına katkı sağlayan bir Esnaf ve sanatkarlar odalar birliği (MESOB ) oluşturmak amacıyla 1 Mayıs’ ta gerçekleştirilecek birlik başkanlığı seçiminde adayım. Amacımız bütün esnafımızla bütün odalarımızla, bütün kamu özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket etmek onlarla istişare yapmak ve şehrimizin ticaret ilgili birikimini potanseyelini ve dinamiklerini hareket geçirmektir. Süreç bizim acımızdan olumlu sonuçlanırsa Bütün Esnaflarımızla odalarımızla istişareler yapılarak şehrimizin ticaret hayatını nasıl daha ileriye taşınacağı konusunda bir yol haritası çıkarılacak ve bir eylem planı hazırlanacaktır. Amacımız her kesim birlikte katılabileceği birlikte, konuşan bildiği ve birlikte yönetebildiği güçlü bir birlik oluşturmak” şeklinde konuştu.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız