SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ESOB da Genel Kurulunu Yapıyor

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(ESOB)’nin seçimli genel kurulu 20 Aralık 2005 Salı günü Esnaf Sarayı Ebubekir Zorlu Toplantı Salonu’nda yapılacak. Genel kurulda ESOB Başkanı Şevket Keskin, yeniden aday olduğunu açıkladı. ESOB Başkanlığı için, henüz başka bir aday çıkmadığı öğrenildi.

ESOB'un seçimli genel kurulu 20 Aralık Salı günü saat 10.00'da başlayacak. ESOB'a bağlı 40 esnaf meslek odasından toplam 298 delege, birlik başkanı ile 6 yönetim, 3 denetim ve 3 disiplin kurulu üyesini seçecekler. İlçe Seçim Kurulu'nun denetimindeki seçimlerde oy kullanma süresinin saat 17.00'ye kadar devam edeceği bildirildi.

ESOB Başkanı Şevket Keskin, seçimde aday olduğunu belirterek, “Malatya’daki Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne bağlı 40 meslek odamızın tüm seçimlerini birlik ve beraberlik içerisinde yaparak tamamladık. Odalarımızın tümü temsil ettikleri esnaf ve sanatkarın sorun ve sıkıntılarına cevap verebilecek bir düzeydedir. Yeni dönemde, esnaf ve sanatkarlarımızın yaşadığı ve karşı karşıya kaldığı sorunların çözümü için tüm oda başkanlarımız birlik ve beraberlik içerisinde yüklendikleri görevin bilincindedir. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği seçimi de bu düşüncenin bir sonucu şeklinde gerçekleşecektir” dedi.

Keskin, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin kurumsallaşma kimliği ile hem esnaf ve sanatkarların ve hem de Malatya’nın sorunlarının çözümü noktasında üstlendiği görevi bundan sonrada en iyi şekilde yerine getireceğini söyledi.

ESOB Başkanı Keskin, “Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, her zemindeki platformda temsil ettiği kitlenin sorunlarını bundan sonrada yüksek sesle dile getirmeye devam edecektir. Hem esnafımızın ve hem de Malatya’mızın yaşadığı sorunlarının bilincindeyiz. Esnafımız ve Malatya’mız için bundan sonrada taviz vermeden görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağız. Yapılacak seçimin Malatyamız için hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız