SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ESOB'dan YMS'ye Bağış

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:29:22
ESOB'dan YMS'ye Bağış
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) tarafından Yeni Malatyaspor’a yardım amacıyla başlatılan kampanya için ilk para kulübün banka hesabına yatırıldı.

MESOB başkanı Şevket Keskin’in annesinin vefatı nedeniyle katılamadığı törende MESOB Başkan Vekili Orhan Özbek ve beraberindeki esnaf odaları başkanları Şekerbank Malatya Şubesi’ne giderek kulübün hesabına ilk aşamada 10 bin TL para yatırdı.

Yeni Malatyaspor Futbol Şube Sorumlusu Şahin Özer’in de hazır bulunduğu törende konuşan MESOB Başkan Vekili Orhan Özbek, “Malatya esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak Yeni Malatyaspor’a destek kampanyası başlatmıştık. Törene birlik başkanımız Şevket Keskin, annesini vefatı nedeniyle katılamadı. İlk aşamada 10 bin TL parayı kulübün hesabına yatırdık. Tüm sivil toplum kuruluşlarını Yeni Malatyaspor’a destek vermeye davet ediyoruz” dedi.

Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Yeni Malatyaspor’a ceza kesildiğini söyleyerek, tribündeki oturma düzeni yetkililerin duyarlı olması gerektiğini ifade etti.

Yeni Malatyaspor Futbol Şube Sorumlusu Şahin Özer ise MESOB’a teşekkür ederek, “Bundan sonraki bu davranışın Malatya’daki sivil toplum kuruluşlarına ve Malatya sevdalılarına örnek teşkil etmesini diliyoruz. MESOB camiasına teşekkür ediyoruz. Yeni Malatyaspor’un asıl yardıma bu ligde ihtiyacı var. Üst lige çıktığında zaten kendi yağı ile kavrulacaktır. Bu tür davranışın devamını bekliyoruz” diye konuştu.

Özbek, para yatırma makbuzunu Özer’e teslim etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız