SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ESOB'u Ziyaret Ettiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:41:07
ESOB'u Ziyaret Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

 Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Malatya İl Müdürü Mustafa Yılmaz ve beraberindeki heyet, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni (ESOB) ziyaret ederek, günün anısına bir buket çiçek sundular. 

Ziyarette konuşan SGK Malatya İl Müdürü Mustafa Yılmaz, kurumun 2006 tarihinden itibaren SGK Haftası’nın kutlanmaya başlandığını ifade ederek, “Kuruluş günümüzü içerisine alan haftayı Sosyal Güvenlik Haftası olarak kutluyoruz. Bu çerçevede sosyal güvenlik bilincinin arttırılması, SGK’nın tanıtılması amacıyla bir dizi faaliyetlerde bulunuyoruz. Bu çerçevede sorunlar varsa dinliyoruz. İstişarelerde bulunuyoruz“ dedi.

ESOB Başkanı Şevket Keskin ise, “SGK Haftası nedeniyle odamızı ziyaret eden sayın müdürümüzün ve çalışanların haftasını kutluyoruz. Esnaflarımız fazla sıkıştırmamalarını diliyoruz” diyerek, “İstihdam Fuarı’na davet için gelen İş Kur’un Malatya’nın tanıtımı ve işsizlere iş bulunması için düzenleyecekleri fuarın da yararlı olacağını ümit ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bu arada, İş Kur İl Müdürü Vahap Toman, 24-26 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan 3.İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı’na davet için ESOB’u ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Toman, “İstihdam Fuarı konusunda ziyarette bulundum. Katılımın daha fazla sağlanması için ziyaretler gerçekleştiriyoruz. İş adayanlar ile iş vereni buluşturma noktasında faydası olduğuna inandığımız İstihdam Fuarı’nda birçok işsize yardımcı olacağımızı ümit ediyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız