SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esra Öğretmen Ağlattı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:18:44
Esra Öğretmen Ağlattı
A- A+ PAYLAŞ

Bursa'da kalp krizi sonucu hayatını kaybeden öğretmen, öğrencilerini gözyaşlarına boğdu.

Edinilen bilgiye göre, Bursa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde görevli edebiyat öğretmeni 42 yaşındaki Esra Göknil Yücesoy, dün İhsaniye Mahallesi'ndeki evinde rahatsızlandı. Kalp krizi geçiren Yücesoy, aynı okulda çalıştığı öğretmen arkadaşını arayıp yardım istedi. Hemen özel bir hastaneye kaldırılan Yücesoy kurtarılamadı. Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından Esra öğretmenin cenazesi ailesine teslim edildi. Yücesoy'un cenazesi, memleketi Malatya'ya gönderildi.

Esra Yücesoy için bugün görev yaptığı okulda tören düzenlendi. Törende Esra öğretmenin öğrencileri gözyaşlarına boğuldu. Okul Müdürü Cengiz Aksoy, genç yaşta aralarından ayrılan Esra öğretmenin fedakarca çalıştığını, bütün öğrencilerin kendisini çok sevdiğini belirterek, "Mekanı cennet olsun" dedi.

Öğrencilerden Müge Tüter, çok sevdiği öğretmenini anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı. Din kültürü öğretmeni Yıldıray Ayaz ise öğrencilerden ve meslektaşlarından Esra öğretmen için helallik istedi. 

Törene katılan Esra öğretmenin eski öğrencilerinden Gaffar Cankırtay da acılarının çok büyük olduğunu, onu asla unutmayacaklarını söyledi.

Esra öğretmenden geriye kendi kurduğu tiyatro topluluğundaki son görüntüleri kaldı. Görüntülerde okul müdürü tarafından ödüllendirilen Esra öğretmen, kendisini yetiştiren ailesine teşekkür ediyor. 

Eşinden boşanan Esra öğretmenin bir çocuk annesi olduğu bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız