SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esrar Ele Geçirildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:45:38
Esrar Ele Geçirildi
A- A+ PAYLAŞ
Polis tarafından gerçekleştirilen bir operasyonda 10 kilo 532 gram esrar ele geçirildi ve yakalanan 3 kişi adliyece tutuklandı.
 
Emniyet Müdürlüğü'nün bu operasyona ilişkin açıklaması şöyle:
 
"Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce yürütülen soruşturma kapsamında Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti ve Nakline yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; 19.05.2012 günü ilimiz merkezinde yapılan çalışmalarda E.A., R.C. ve A.M. isimli şahıslardan daralı toplam 10 kg 532 gram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirilmiş, şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır.
 
Gözaltına alınan E.A., R.C. ve A.M. isimli şahıslar “UYUŞTURUCU ESRAR MADDESİ BULUNDURMAK VE NAKLETMEK”  suçundan hakkında tanzim edilen tahkikat evrakı ile birlikte 20.05.2012 günü sevk edildikleri adli makamlarca TUTUKLANMIŞLARDIR."
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız