SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esrar Ele Geçti, 5 Gözaltı

A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Narkotik Büro Ekipleri tarafından yapılan iki aşamalı bir operasyonun son bölümünde de 12 kilo 646 gram esrar ele geçirildiği, her iki operasyonda ele geçen toplam esrar miktarının 51 kilo 186 grama ulaştığı, operasonun ikinci bölümünde 5 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden operasyonla ilgili şu açıklama yapıldı:

"Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince 16.12.2009 günü yapılan operasyon sonucu bir (1) şahıs 38,540 Gr Esrar Maddesi ile yakalanmış olup, çıkarıldığı Mahkemece tutuklanmıştır.

Bu olay ile bağlantılı olarak 29.12.2009 günü yapılan operasyon neticesinde beş (5) şahıs 12,646 Gr Esrar Maddesi ile yakalanmıştır. Yapılan operasyonlarda toplam 51,186 Gr Esrar Maddesi ele geçirilmiştir.

Yakalanan beş (5) şüpheli şahıs 31.12.2009 günü haklarında tanzim edilen “ÖRGÜT FAALİYETLERİ İÇERİSİNDE UYUŞTURUCU MADDE TİCARETİ YAPMAK VE NAKLETMEK” suçundan Adli Makamlara sevk edilmişlerdir.

Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kaçakçılığı ile mücadelede, halkımızın desteği her geçen gün daha da artmaktadır.
Bu mücadelede görevlilerimize yardımcı olmak isteyenlerin 155 Polis İmdat Telefonu veya Kaçakçılık ve Organize Suçlar Mücadele Şube Müdürlüğü Hizmetlerinde kullanılan 0 422 322 31 12 numaralı telefon ile irtibat kurmaları, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin korunması ve bir insanlık suçu olarak kabul edilmiş olan Uyuşturucu konusunda mücadelede en önemli adım olacaktır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız