SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esrar, Haşhaş, Kenevir.. Hepsi Mevcut!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da polisin operasyonunda 31 kilo gonca esrar ele geçirilirken, il merkezi ve köylerde hint keneviri, haşhaş bahçeleri imha edildi.

31 KİLO GONCA ESRAR..
Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubesi ekiplerince Battalgazi ilçesinde bir evde kurutulmaya bırakılmış vaziyette 31 kilo 600 gram gonca esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren ekipler, ev sahibi A.E. ile birlikte teşekkül halinde uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen Y.Y. (31), İ.E. (26) ve K.Y. (31) adlı zanlılar yakalanarak gözaltına alındı.

İL MERKEZİNDE HİNT KENEVİRİ..
Öte yandan, Malatya merkez Karakavak Mahallesi Göngör Caddesi'nde ise A.G. adlı şahsın evinde esrar hammaddesi olan 73 kök kenevir bitkisi ile 250 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Polise gece yarısı yapılan bir ihbarda da, Yeşiltepe Gazi Mahallesi'nde oturan 43 yaşındaki Doğan D.adlı şahsın, evinin çatısında hint keneviri yetiştirdiği bildirildi. Çatı katında yapılan araştırmada, 114 kök hint keneviri ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlı adliyece serbest bırakıldı.

Pütürge ilçesi Karşıyaka Köyü'nde Hacı G.adlı şahsa ait bahçede yapılan aramada toplam 1.300 kök hint keneviri bulundu. Şahıs gözaltına alındı.

YİNE HAŞHAŞ..
Jandarma denetimlerinde, eroinin hammaddesi olan afyonun elde edildiği Haşhaş bitkisine de rastlandı.

Doğanşehir ilçesinin Polat Beldesinde Vaiz G.adlı şahsın evinin bahçesinde yapılan araştırmada, domates ve biber fidelerinin arasına ekilmiş 211 kök haşhaş saptandı. Bitki sökülerek imha edilirken, bahçe sahibi gözaltına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız