SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esrar Operasyonu

A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi Narkotik Büro ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 4.5 kilo esrar ele geçirilirken, 3 kişi gözaltına alındı.

3 GÖZALTI..
Operasyonla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle:

"Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği görevlilerimizin yapmış oldukları istihbarı çalışmalar neticesinde, uyuşturucu madde ticareti yaptıkları değerlendirilen 3 şahsa yönelik olarak yapılan operasyon kapsamında;
17.02.2009 günü 3 şüpheli il merkezinde yakalanarak gözaltına alınmış, şüphelilerin araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda;
1- 1 Kg 700 Gram Toz Esrar Maddesi,
2- 2 Kg 829 Gram Kubar Esrar Maddesi
Olmak üzere daralı toplam 4 Kg 529 Gram esrar maddesi bulunarak geçici olarak muhafaza altına alınmıştır.
3 Şüpheli haklarında “UYUŞTURU ESRAR MADDESİ BULUNDURMAK VE TİCARETİNİ YAPMAK” suçundan 18.02.2009 günü adli makamlara sevk edilmişlerdir."

ŞÜPHE ÜZERİNE..
Bu arada Battalgazi yolu üzerinde hareket halindeki otoda bulunan iki şahıstan şüphelenen polis, aracı durdurdu. Araçta bulunan şahıslardan 26 yaşındaki E.S.’nin yere attığı beyaz kağıda sarılı pakette 2 gram esrar bulunduğu bildirildi. E.S.’nin yanı sıra 30 yaşındaki E.T. de gözaltına alındı ve sorgularının ardından savcı talimatıyla salıverildi.

Öte yandan Elazığ’dan Malatya’ya kiraladığı 23..911 plakalı otomobille gelmekte olan 31 yaşındaki F.K., Kömürhan Köprüsü civarında polis tarafından durduruldu. Şahsın hareketlerinden şüphelenen polis yaptığı aramada, şoför mahallindeki koltuğun altında gazete kağıdına sarılı 15 gram kubar esrar buldu. Şahıs gözaltına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız