SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esrar Operasyonuna 6 Gözaltı

A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Büro ekipleri, esrar ticareti yaptıkları gerekçesiyle 6 kişiyi gözaltına aldı ve bu şahıslarda 6 kilo 262 gram esrar ele geçirdi.

Uyuşturucu operasyonu ile ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü'nün açıklaması şöyle:

"Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz Narkotik Suçlar Büro Amirliği görevlilerince uyuşturucu ve uyarıcı madde kaçakçılığına yönelik yapmış oldukları çalışmalarda;

A.T.B., H.B., N.B., F.T. isimli şahısların temin etmiş oldukları uyuşturucu esrar maddesini İstanbul ilinden gelen R.S. isimli şahsa para karşılığı satacakları bilgilerinin elde edilmesi üzerine 11.02.2008 günü yapılan operasyonda;

A.T.B., H.B., N.B., F.T., R.S. ve S.G. isimli şahıslar yakalanmış, bu şahısların eşyalarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda toplam 6 Kg. 262 Gram esrar maddesi ele geçirilmiştir.

Şüpheliler 13.02.2008 günü “İştirak Halinde Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan adli makamlara sevk edilmişlerdir."

Zanlılardan A.T.B., F.T., R.S. ve N.B. tutuklandılar.

ESRAR VE EXTACY..
Öte yandan 00.15 sıralarında bir şahsın Hasan Varol Mahallesi Çağlayan Sokak Arpacı Sitesi arkasındaki boş arazide bali koklayıp etrafı gözetlediği ihbarı üzerine giden polis ekibi, 28 yaşındaki C.Ç. adlı şahsı bali koklarken yakaladı. Şahsın üzerindeki aramada 5 gram da esrar bulundu.

Ayrıca, Cezmi Kartay Caddesi’ndeki bir birahanede meydana gelen kavganın zanlısı 33 yaşındaki M.T.’nin üzerinde polis tarafından yapılan aramada, 7 adet pembe renkli, 6 adet de üzerinde kiraz amblemi olan toplam 13 adet kullanımı yasak olan Extacy adlı uyarıcı hap ele geçirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız