SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esrar Postası!

A- A+ PAYLAŞ

Kurtalan- Adana seferini yapan Posta Treninde jandarma tarafından yapılan aramalarda toplam 38 kilo civarında esrar ele geçirildi.

Jandarma tarafından Malatya’nın çeşitli bölgelerinde durdurularak aranan doğu- batı ve doğu- güney seferi yapan trenlerde sık sık uyuşturucu ele geçirilmesi, doğudan batı ve güneye uyuşturucu naklinde demiryolunun da önemli bir güzergah olduğu ortaya çıkarken, buna yeni örnekler de eklenmeye devam ediliyor.

Kurtalan- Adana seferini yapan Posta Treninin son vagonunda Battalgazi ilçesi istasyonunda arama yapan jandarma, 1. kompartmanda yolculuk eden 24 yaşındaki Z.Y. ve 26 yaşındaki S.Y.’nin valizleri içerisinde 15 kilo 440 gram esrar buldu.

Aynı kompartmanda yolculuk eden 26 yaşındaki M.D. ve 29 yaşındaki U.Ş. adlı şahısların valizlerinde de 22 kilo 545 gram esrar ele geçirildiği belirtildi.

Gece yarısı 00.10 sıralarında gerçekleştirilen aramalarda ele geçen uyuşturuculara el konurken, 4 şahıs gözaltına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız