SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esrar Satıcılarına Tutuklama

A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Müdürlüğü, esrar ticareti yaptıkları saptanan 3 kişinin bir miktar esrarla yakalandığını ve adliyece tutuklandığını açıkladı.

ESRAR SATICILARI..
Emniyet Müdürlüğü'nün konuya ilişkin açıklaması şöyle:

"Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği görevlilerimizin ilimiz ve ilçelerimiz genelinde uyuşturucu madde kaçakçılığına yönelik yapmış oldukları çalışmalarda;

M.B.,G.K.,S.K. isimli şahısların 12.09.2007 günü bir araç ile ilimize esrar maddesi getirecekleri, esrar maddelerini ilimizde para karşılığında satacakları şeklinde bilgiler elde edilmesi üzerine yapılan çalışmalarda her üç şahısta yakalanmış, şahısların üzerlerinde ve içinde bulundukları araçta yapılan aramalarda toplam 640 (altıyüzkırk) gram esrar maddesi ele geçirilmiştir.

13.09.2007 günü haklarında hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte adlı makamlara sevk edilen her üç şüpheli tutuklanmıştır.

Uyuşturucu ile mücadelemize önceden olduğu gibi bundan sonrada aynı kararlılık ve istekle devam edilecektir. Bununla birlikte halkımızın desteğine ve doğru ihbarlarına ihtiyaç duyulmaktadır. Vatandaşlarımızın bilgi ve duyumlarını 155 Polis İmdat ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne ait 0422 322 31 12 telefonlarına bildirerek bizimle paylaşmaları, uyuşturucu maddelerle olan mücadeleyi daha verimli kılacaktır."

CEZAEVİ FİRARİSİ..
Öte yandan Adıyaman Cezaevi'nden firar eden hükümlü, kaçtığı Malatya'da polis ekiplerince yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, hırsızlık suçundan 4 yıl hapis cezası bulunan Ramazan Doymaz, Adıyaman Cezaevi'nden firar etti. Firari mahkumun Malatya'ya gelme ihtimali nedeniyle Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi İnfaz Bürosu ekiplerince bir çalışma yapıldı.

Yapılan çalışmalar sonrasında ancak 1 gün firarda kalabilen Ramazan Doymaz yakalanarak Malatya E Tipi Cezaevi'ne gönderildi. Mahkumun buradan da Adıyaman Cezaevi'ne gönderileceği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız