SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esrar ve Hap Ele Geçirildi

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:50:50
Esrar ve Hap Ele Geçirildi
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’da, 8 kilo 892 gram ağırlığında kubar esrar maddesi, araç içerisinde uyuşturucu 15 hap ele geçirildi. 

Darende İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin yapmış oldukları çalışmalar neticesinde; durumundan şüphelenilerek kontrol edilmek amacıyla durdurulan 38 plakalı otomobilin içerisindeki R.A. (31) ve F.Ç. (25) isimli şahıslar yakalandı. Araç ve şahısların üzerlerinde yapılan aramada, aracın motor kısmına gizlenmiş 8 kilo 892 gram kubar esrar, 15 uyuşturucu hap, 1 ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 5 dolu fişek ele geçirildi.

Olayla ilgili R.A ve F.Ç isimli şahıslar hakkında, “Uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticaretini yapmak” suçlarından adli işlem yapıldı.

TRENDE KAÇAK SİGARA..

Bu arada Kurtalan Ekspres adlı yolcu treninde yapılan kontrolde de, gümrük kaçağı bin 840 paket sigara ele geçirildi. 

Edinilen bilgiye göre, Malatya İl Jandarma Komutanlığınca Hekimhan ilçesi mülki sınırları içerisinde icra edilen kontrol devriyesi esnasında, Siirt-Ankara seferini yapan Kurtalan Ekspres adlı yolcu treninde yapılan aramada, bin 840 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Olayla ilgili Ü.A. ve M.A. isimli şüpheliler ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız