SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esrar ve Kaçak Sigara Ele Geçirildi

0
Güncellendi - 2016-01-19 12:56:29
Esrar ve Kaçak Sigara Ele Geçirildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Malatya genelinde yol kontrolü yaptı. Yapılan kontrollerde 12 bin 190 paket gümrük kaçağı sigara ve 11 kilo 970 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Konuyla ilgili Malatya İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Kale ilçesinde yol kontrolü yapan jandarma ekiplerinin, bin 810 paket gümrük kaçağı sigara geçirdi belirtildi. Olayla ilgili gözaltına alınan E.U. isimli şüphelinin alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldığı bildirildi. Bir diğer aramada 840 paket gümrük kaçağı sigara ele geçiren ekipler, olayla ilgili F.Ö. isimli şüpheliyi gözaltına aldı. F.Ö. ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Yine Kale ilçesinde arama yapan ekipler, 3 bin 940 paket kaçak sigara geçirdi. Olayla ilgili T.S. isimli şüpheli, alınan ifadesinden sonra serbest bırakıldı.

Darende ilçesinde de yol kontrolü yapan jandarma ekiplerinin, 5 bin 100 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği, olayla ilgili gözaltına alınan A.A. ve A.G. isimli şüphelilerin sevk edildikleri mahkeme tarafından adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakıldığı kaydedildi. Akçadağ ilçesinde de arama yapan ekiplerin, 500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdiği, olayla ilgili S.E. isimli şüphelinin alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldığı belirtildi.

Battalgazi ilçesinde bir trende arama yapan jandarma ekiplerinin, 11 kilo 970 gram kubar esrar maddesi ele geçirildiği, olayla ilgili Ü.B. ve M.K. isimli şüphelilerin sevk edildikleri mahkeme tarafından adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakıldığı bildirildi.

Açıklamada, Malatya İl Jandarma Komutanlığınca, emniyet ve asayiş hizmetlerinin sağlanmasına yönelik kaçakçılık ve organize suçlar ile mücadelenin aralıksız devam edeceği ifade edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız