SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esrar ve Sigara Operasyonu

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:54:46
Esrar ve Sigara Operasyonu
A- A+ PAYLAŞ
 
Polis tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda satılmak üzere gazete kağıdına sarılmış halde esrar ile gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
 
ESRAR..
Ele geçen esrarla ilgili polisten şu açıklama yapıldı:
 
"Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde;
 
08/03/2012 günü İlimiz merkezinde yapılan operasyonda K.K. isimli şüphelinin ikametinde yapılan aramalarda satışa hazır 30 paket halinde gazete kağıdına sarılı vaziyette daralı toplam 276 gram Uyuşturucu Esrar Maddesi ele geçirilmiş, şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.
 
Gözaltına alınan şüpheli “SATMAK MAKSADIYLA UYUŞTURUCU ESRAR MADDESİ BULUNDURMAK” suçundan hakkında düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte 09.03.2012 günü adli makamlara sevk edilmiştir.
 
07/03/2012 GÜNÜ İlimiz Cezmi Kartay Caddesi üzerinde Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticaretine Yönelik olarak yapılan çalışmalar sırasında durumundan şüphelenilen M.A. isimli şahsın yapılan üst aramasında 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 13 adet fişek ele geçirilmiş, şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.
 
Gözaltına alınan şüpheli “6136 SKM” suçundan hakkında tanzim edilen tahkikat evrakı ile birlikte 08/03/2012 günü sevk edildiği adli makamlarca Adli Kontrol Hükümleri uygulanarak serbest bırakılmıştır. "
 
SİGARA..
Gümrük kaçağı sigarayla ilgili olarak da, polisten "Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde;
 
09/03/2012 günü saat 04.45 sıralarında, Yazıhan İlçe Emniyet Amirliği görevlileri ile birlikte yapılan operasyon neticesinde; 
 
34 ** 60 plaka sayılı araç ve araç içerisindeki şahıslar Yazıhan C.Savcısından alınan arama kararına istinaden yapılan aramada, zulalı olarak değişik markalarda toplam 14.000 paket Gümrük Kaçağı Sigara ele geçirilmiştir.
 
Şüpheliler A.Ş. ve N.Ç. hakkında 5607 SKM (Gümrük Kaçağı Sigara) suçundan adli işlem yapılmıştır.
 
Gümrük Kaçağı Sigara naklinde kullanılan araca ve 14.000 paket Gümrük Kaçağı Sigaralara el konulmuştur. " açıklaması yapıldı.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız