SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esrar ve Sigara Operasyonu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 13 kilo esrarla yakalanan 2 kişi, tutuklanarak cezaevine konuldu.

Alınan bilgiye göre, Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan operasyonda R.Ö. ve Ç.O. adlı zanlılar toplam 13 kilo 862 gram esrar maddesiyle birlikte yakalandı.

Emniyetten yapılan açıklamada, "Malatya Emniyet Müdürlüğü KOM. Şube Müdürlüğü görevlilerinin bir ihbarı değerlendirmeleri neticesinde 30.08.2009 günü İl Merkezinde yapılan bir operasyonda R.Ö.ve Ç.O isimli şahıslardan toplam ağırlığı 13.862.gr. Uyuşturucu Esrar maddesi ele geçirilmiş ve geçici olarak muhafaza altına alınmıştır.

Olayla ilgili olarak R.Ö.ve Ç.O. isimli şüpheliler günün Nöbetçi Cumhuriyet Savcısından alınan talimatı ile yakalanarak UYUŞTURUCU ESRAR MADDESİ BULUNDURMAK VE NAKLETMEK suçundan göz altına alınmış olup; 31.08.2009 günü Adli Mercilere çıkartılmış ve sevk edildiği mahkemece tutuklanarak İlimiz E Tipi Cezaevine teslim edilmişlerdir."denildi.

KAÇAK SİGARA..
Polis, bir başka operasyonda da gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.

Operasyonla ilgili açıklama şöyle:

"Malatya Emniyet Müdürlüğü KOM. Şube Müdürlüğüne yapılan ihbarı değerlendiren Şube Müdürlüğümüz görevlileri Malatya Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararına istinaden E.S. isimli şahsa ait işyerinde 29.08.2009 günü yaptıkları aramada değişik markalar da toplam: 539 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirmiştir.

Konuyla ilgili olarak C.Savcısının talimatı üzerine E.S. isimli şahsın ifadesi alınarak Şube Müdürlüğümüzden salıverilmiştir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız