SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esrar ve Silah..

A- A+ PAYLAŞ

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Suçlar Bürosu tarafından gerçekleştirilen operasyonda esrar ve silah ele geçirilirken, 3 kişi de gözaltına alındı.

Operasyona ilişkin olarak Emniyet Müdürlüğü'nden şu açıklama yapıldı:

"Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçları Büro Amirliği görevlilerimizin ilimiz genelinde uyuşturucu madde kaçakçılığına yönelik yapmış oldukları istihbari çalışmalarda;

M.S. isimli şahsın uyuşturucu esrar maddesi ticareti yaptığı, 25.08.2007 günü açık kimliği tespit edilemeyen başka şahıslara para karşılığı esrar maddesi satacağı bilgilerinin alınması üzerine yapılan operasyonda; M.S. , Y.S., ve M.Ş. isimli şahıslar yakalanmış olup bu şahısların içinde bulunduğu araçta, ev ve işyerinde yapılan aramada;

• Toplam 5 Kğ. 831 Gr. Esrar maddesi,
• 731 (Yediyüzotuzbir) Kök Kenevir Bitkisi,
• 1 Adet Hassas Terazi,
• 1 Adet Toplu Tabanca,
• 1 Adet Kırma Olarak tabir Edilen Av Tüfeği, bu tüfeğe ait 27 Adet dolu fişek
• 1 Adet uzunluğu Samuray Kılıcı olarak tabir edilen kesici Kılıç,
• 1 Adet üzerinde Arapça yazılar bulunan bıçak,
• 8 Adet G-3 Piyade Tüfeğine ait dolu fişek,
Ele geçirilerek el konulmuştur.

Yakalanan 3 Şüpheli “ Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak, İzinsiz Kenevir Bitkisi Ekmek, 2521 Skm. Ve 6236 Skm.” Suçlarından 27.08.2007 günü adli makamlara sevk edilmişlerdir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız