SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esrara 17 Gözaltı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:24:52
Esrara 17 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da son bir haftada 17 kişinin üzerinde esrar ele geçirildiği bildirildi. 

Akpınar Mahallesi'nde N.Z.A. isimli şahsın yapılan üst aramasında toplam 6 gram esrar ele geçirilirken, yine Akpınar Mahallesi'nde S.İ. isimli şahsın yapılan üst aramasında toplam 8 gram esrar ele geçirildi. Kırçuval Mahallesi'nde G.G.'nin yapılan üst aramasında 20 adet hap ve 2 gram esrar, Akpınar Mahallesi'nde Ö.F.G. isimli şahsın yapılan üst aramasında toplam 14 gram esrar ele geçirildi. Yine Akpınar Mahallesi'nde E.G. isimli şahsın üst aramasında da 8 gram esrar ele geçirildi. Fırat Mahallesi'nde B.K.'nin üzerinde 8 gram esrar, Çöşnük Mahallesi’nde H.H.A.'nın üst aramasında da 10 gram esrar ele geçirildi. 

Kernek Mahallesi'nde; Ö.S.C., B.K., C.Ö. ve A.A. isimli şahısların yapılan üst aramasında toplam 12 gram, Yıldıztepe Mahallesi’nde N.K.'nin üst aramasında 6 gram esrar ele geçirildi. Akpınar Mahallesi'nde U.K. isimli şahsın üzerinde 10 gram esrar, aynı mahallede E.Ö. isimli şahsın üst aramasında da 12 gram esrar ele geçirildi.

Cezmi Kartay Caddesi'nde M.G. isimli şahsın yapılan üst aramasında 10 gram esrar, aynı caddede H.G.'nin üzerinde de 8 gram esrar ele geçirildi. Aslantepe Caddesi'nde Ş.H.'nin üst aramasında da 6 gram esrar ele geçirildi.

Polis tarafından olaylarla ilgili tahkikat sürdürülüyor.kların kulak küpe ve pasaportlarını bildirmeyenlere ise 593 lira para cezası kesileceğini bildirdi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız