SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esrarcı Kapanla Yakalandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:27:05
Esrarcı Kapanla Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Pütürge ilçesinde jandarma, il merkezinde de polis tarafından yapılan operasyonlarda esrar ele geçirildi.

PÜTÜRGE'DE

Pütürge ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan operasyonda 2 kişi 11 kilo 725 gram esrar maddesi ile yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, jandarma ekiplerince A.E. adlı şahsın evinde 9 kilo 985 gram esrar ve 89 kök ekili vaziyette kenevir, Y.K. adlı şahsın evinde ise 1 kilo 740 gram esrar maddesi ele geçirildi. Şüpheliler gözaltına alındı.

Bu arada, Malatya genelinde yasa dışı kenevir ekimi ve uyuşturucu madde imal ve ticareti suçlarından 6 şüphelinin yakalandığı belirtildi.

KAPANLA YAKALANDI..

Öte yandan, polisin "dur" ihtarına uymadığı için kapan atılarak yakalanan otomobilde de esrar ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nün açıklaması şöyle:

"Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince;

01/11/2012 günü yapılan  yol kontrolleri sırasında, oluşturulan kontrol noktasına gelen ve yapılan dur ihtarına uymayarak kaçan sürücülüğünü V.E. isimli şahsın yaptığı araç kapan kullanılmak suretiyle durdurulmuş, araçta yapılan aramada daralı toplam 8 kg. 338 gram Esrar Maddesi ele geçirilmiş,  şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Gözaltına alınan V.E. isimli şahsın hakkında 7 ayrı suçtan yakalama kararı bulunduğu tespit edilmiş, şahıs “UYUŞTURUCU ESRAR MADDESİ BULUNDURMAK VE NAKLETMEK” suçundan hakkında düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte 02/11/2012 günü sevk edildiği adli makamlarca TUTUKLANMIŞTIR."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız