SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esrarcılara Operasyon

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da üzerlerinde esrar ele geçirilen 11 kişi yakalanarak, adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince haber merkezine gelen ihbar üzerine gerçekleştirilen operasyonda; R.D., Ö.Ç., D.T., M.K., M.D., S.Y., M.D., K.Y., B.T., T.G. ve T.A. isimli şüpheliler 115 gram esrar maddesi ile birlikte yakalanarak, gözaltına alındı. Şüpheliler "Uyuşturucu esrar maddesi bulundurmak" suçundan adliyeye sevk edildi. Şüpheliler adliyeye sevk edilirken, basın mensuplarına küfür ederek, tekme attı. Olay ile ilgili başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

POLİSİ GÖRÜNCE..
Bu arada, 01.45 sıralarında Şifa Mahallesi’nde polisi görünce telaşa kapılan ve ellerindeki bir paketi otonun altına atan 27 yaşındaki K.Ş. ve 18 yaşındaki E.Ö.K. polis tarafından yakalandı ve attıkları pakette 5.8 gram esrar çıktı. İki şahıs gözaltına alındı.

İl merkezinde 17.00 sıralarında caddede gezerken polisleri görünce tedirgin hareketler yapan 27 yaşındaki C.C. ve 20 yaşındaki E.D.’nin üzerinde toplam 6 gram esrar bulundu.

Akçadağ ilçesinde de ihbar üzerine 23 yaşındaki F.K. ve 24 yaşındaki Y.T. adlı şahısların üzerinde yapılan aramada 80 gram esrar bulundu, şahıslar gözaltına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız