SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esrarengiz Cinayet

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:43:13
Esrarengiz Cinayet
A- A+ PAYLAŞ

Gece yarısı hareket halinde iken ateş açılan otomobilin sürücüsü öldürüldü. Saldırgan ya da saldırganlar kaçarken, polis olayla ilgili araştırma ve soruşturmayı sürdürüyor.

SÜRÜCÜ VURULDU, OTOMOBİL KANALA UÇTU..

Olay, Pazar'ı Pazartesi'ne bağlayan gece yarısı saat 24.00 sıralarında Beydağı Mahallesi Gönültaş Caddesi TOKİ Yolu Derme Kanalı Köprüsü yakınında meydana geldi. İzmir'den, polis olan yeğeninin düğünü için Malatya'ya geldiği öğrenilen 45 yaşındaki Aziz Adaş, yönetimindeki 06 KB 507 plakalı otomobil ile annesinin evine giderken, eve 100 metre kala, otomobile ateş açıldı. Olay sırasında Adaş yaralanırken, otomobil köprü korkuluklarına çarparak kanala uçtu. Olayın polise bildirilmesi üzerine, çok sayıda polis ekibi ile 112 Ambulansı olay yerine geldi. Araç içinde sıkışan Adaş, çıkarılamayınca Büyükşehir Belediye İtfaiyesi'nden kurtarma ekibi istendi. Yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirirken, İtfaiye ekibinin çalışmaları sonucu çıkartılan Aziz Adaş, Malatya Devlet Hastanesi'ne götürüldü ve buradaki müdahalenin ardından Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevkedildi. Ancak, yapılan tüm müdahalelere karşın 02.00 sıralarında kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Yakınlarının ifadesine göre, birileriyle herhangi bir husumeti olmadığı öne sürülen Aziz Adaş'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız