SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esrarengiz Cinayet Aydınlanıyor

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da cesedi yakılmış olarak bulunan şahsın öldürülmesi olayına karıştığı tespit edilen 1 kişi Asayiş Şubesi ekiplerince gözaltına alındı.

Malatya'da bir haftadan beri kayıp olan ve ailesi tarafından hayatından endişe edilerek polise kayıp başvurusu yapılan Mustafa Dündar (50) adlı şahısın Doğanşehir ilçesinin Erkenek kasabasında cesedi yakılmış olarak bulunmuştu. Şahısın cesedi üzerinde yapılan incelemede kafasında ve vücudunda mermi izleri bulunurken, cesedin ateşe verildiği ve vücudunun göğüs ile dizleri arasının tamamen yandığı öğrenildi.

Dündar ailesinin başvurusu üzerine Asayiş Şubesi'nin 6 günden beri geniş çaplı olarak sürdürdüğü soruşturma da, cinayet olayına karıştığı tespit edilen ve ismi gizli tutulan bir emlakçının gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltındaki şahıs ile Mustafa Dündar arasında emlak alışverişi bulunduğu tespit edildi.

Asayiş Şubesi ekiplerinin, Mustafa Dündar'a ait otomobilde İnönü Mahallesi'nde park halinde bulduğu kaydedildi. Olayın geniş çaplı olarak sürdürüldüğü bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız