SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esrarengiz Patlama

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:21:40
Esrarengiz Patlama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir evin önündeki şiddetli patlamada can kaybı olmazken, maddi hasar meydana geldi. Emniyet ekipleri bölgeyi güvenlik çemberine alarak incelediler.

Olay, akşam saatlerinde Malatya merkez Kiltepe Mahallesi Babuktu Mevkii 11. Sokakta bulunan tek katlı evin bahçe giriş kapısı önünde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, mahalle sakinlerinin şiddetli bir patlama sesi duyması üzerine, durum polise ihbar edildi. Olay esnasında sokakta kimsenin olmaması nedeniyle şans eseri olaydan kimse etkilenmedi.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda Emniyet ekibi yönlendirildi. Bölgeye giden Emniyet ekipleri bölgeyi güvenlik çemberi altına aldı.

Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri ile TEM Şubesi Bomba İmha Uzmanları bölgede uzun süre inceleme yaparak delil topladılar. Bölgeye uzun süre kimse yaklaştırılmadı. Bölgede toplanan deliller, incelenmek üzere Emniyete götürüldü,

Mahalle sakinleri, çok şiddetli bir patlama duyduklarını, patlamanın tüp patlaması ya da lastik patlamasına benzediğini, olay yerine gittiklerinde bölgenin tozla kapladığını gördüklerini ifade etiler.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız