SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esrarı Kaya Altına Saklamışlar

0
Güncellendi - 2018-11-03 02:23:24
Esrarı Kaya Altına Saklamışlar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu satıcılarına yönelik oluşturulan özel ekip tarafından sürdürülen çalışmalar sonucunda Arapgir ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyonda kaya altında gizlenmiş satışa hazır esrar paketleri ele geçildi.

Malatya İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde satışı yapan şüphelilerin ortaya çıkartılması ve yakalanmasına yönelik çalışmaları kapsamında oluşturulan özel ekip Arapgir ilçesinde bulunan 4 şüpheliyi takibe aldı.

Jandarma ekiplerince yapılan uzun süreli çalışma sonucunda Arapgir ilçe merkezinde ve kırsal mahallede olmak üzere 5 ayrı adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.  Operasyonda Jandarma’nın narkotik operasyonlarda narkotik dedektör köpeklerde kullanıldı.

Operasyonda bir evin bahçesindeki kayanın altına kova içinde gizlenmiş ve satışa hazır 3 paket halinde 1 kilo 214 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Operasyonda 115 adet tabanca fişeği ile birlikte 2 adet tabanca şarjörü, 4 adet cep telefonu ve 4 adet sim kart ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan işlemlerin ardından Adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.Ç., A.H.Ö., M.B. ve K.V. adlı şüpheliler  Arapgir Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin  narkotik suçlara yönelik çalışmalarının aralıksız sürdüğü öğrenildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız