SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Eşref Bitlis Adı Verilsin'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Genel Meclisi'nde AKP Üyeler Şehit Orgeneral Eşref Bitlis'in isminin Malatya Kültür Merkezi'ne verilmesi için öneride bulundular.

Malatya İl Genel Meclisi, Meclis Başkanı Naci Şavata başkanlığında toplanarak Kasım ayı çalışmalarını sürdürdü. Toplantıda Kale ilçesi Ziyaret Tepesi ve çevresini ağaçlandırılması ve Hizmet Turizmine açılabilmesi için bir adet sondaj kuyusu açılması önerisi komisyona havale edildi.

Malatya Garnizonunda bulunan Altay Kışlasında konuşlu 2'nci Ordu İstikam Alay Komutanlığı yüzücü köprü eğitimlerinin Kışla içerisinde icra edilmesi maksadıyla eğitim göleti yapılması için sondaj kuyusu açılması teklifi de komisyona gönderildi.

Toplantıda, İl Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Toplantısına İl Genel Meclisi'nden Hasan Göğüs ve Mustafa Demirtaş'ın görevlendirilmesi kabul edildi.

AKP'li bazı İl Genel Meclis Üyelerinin imzası ile verilen önerge de, inşaatı bitmek üzere olan Malatya Kültür Merkezi'ne Şehit Orgeneral Eşref Bitlis isminin verilmesi talep edildi. Talep, Eğitim Komisyonuna havale edildi. CHP'li üyeler Malatya Kültür Merkezi'ne Niyazi Mısri İsmini de verilmek istendiğini belirterek, bu konuda Belediye ile ortak bir isim üzerinde anlaşılması gerektiğini belirttiler.

İl Genel Meclisi çalışmalarına 10 Kasım Çarşamba günü sata 10.00'da toplanmak üzere dağıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız