SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eşref Bitlis'te Düzenleme

0
Güncellendi - 2016-03-27 18:01:03
Eşref Bitlis'te Düzenleme
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çöşnük Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Eşref Bitlis Caddesinde değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmaları yapıyor.

2. Ordu Karargahı arkasında bulunan, Aytaç Paşa Caddesi iken Ahmet Çakır döneminde adı "Eşref Bitlis" olarak değiştirilen cadde, sokak düzenlemeleri ve yol çalışmaları sürüyor. Büyükşehir Belediyesi, halk arasında 'Çakırtepe' diye adlandırılan Seyrantepe’yi Çöşnük Mahallesine bağlayan 2.5 kilometre uzunluğundaki Eşref Bitlis Caddesini standartlara uygun hale getiriyor.

Caddenin 1.5 kilometrelik bölümünü geçtiğimiz yıl yapan Büyükşehir Belediyesi kalan 1 kilometrelik bölümdeki çalışmalarda da sona yaklaştı. İçmesuyu hatları çelik borularla değiştirilirken, kanalizasyon, elektrik, telefon, internet, fiber hat ve yağmur suyu drenaj kanalları da yapıldı.

Üst yapı çalışmaları kapsamında kaldırım, yol ve cep otoparkların yapımına ise devam ediliyor.  Yeşillendirme ve aydınlatma çalışmalarının yapılacağı cadde de en son asfalt çalışmaları yapılacak.

Caddede yapılan düzenlemeleri değerlendiren mahalle sakinleri Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarının Malatya’ya ayrı bir güzellik kattığını belirterek, “Malatya’nın cadde ve sokakları pırıl pırıl hale geldi. Malatya’nın hangi noktasına gitsek bu değişimi hissediyoruz. Caddemizde devam eden çalışmaların bitmesiyle mahallemizin de çehresi değişecek. Aynı zamanda İsmet Paşa (Hürriyet) Parkı, Kanalboyu, Turgut Özal Tabiat Parkı projelerini de gördük, gerçekten de çok güzel olmuş. Yapanlardan Allah razı olsun” dediler.

malatyahaber.com- Bülten

a9a

a9b

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız