SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Et Üreticilerine Destek

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da, 3.dönem hayvan desteği olarak 121 bin 376 TL'nin üreticilerin hesaplarına aktarıldığıı bildirildi. 
 
Malatya ili Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Taneli, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada,  "Et üreticileri birliği üreticilerin devlet desteğinden faydalanması için çaba sarf etmektedir. Devletimizin et üreticilerine her hayvan başına 300TL'likteşvik verdiğini hatırlatmakta fayda görüyorum. Dönemler halinde birliğimize evraklarını düzgün teslim eden üreticilerimize destekleri verilmektedir. 1.dönem hayvan desteği 1'nci ay ile 5.ay 2011 tarihleri arasında 28 üreticimizin 187 hayvanına 56 bin 100 TL destek ödemesi yapılmıştır. 2'nci dönem hayvan desteği ise 5.ay ile 6.ay 2011 tarihleri arasında 92 üreticimizin bin 72 hayvanına 320 bin 635TL destek ödemesi yapılmıştır. 04.11.2011 tarihi itibarı ile 3.dönem hayvan desteği 60 üreticimizin 405 hayvanına 121 bin 376TL destek paraları üretici hesaplarına aktarılmıştır. Bazı üreticilerimizin banka hesap numaralarının bizde bulunmadığından dolayı paraları hesaplarına aktarılamamıştır" dedi. 
 
Üreticilerimizin mağduriyetlerinin giderilmesi için banka hesap numaralarını en kısa sürede birliğiklerine bildirmelerini önemle duyuran Taneli, "Kurban bayramının kardeşliğimizin pekişmesine ve hayırlara vesile olmasını dilerim" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız