SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Etap Müsabakalarına Hazırlanıyor

0
Güncellendi - 2016-07-14 17:54:29
Etap Müsabakalarına Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

‘Anadolu Kaplanı’ lakaplı Malatyalı Wushu sporcusu Murat Tan, Süper Lig 1. Etap Müsabakalarında ter dökecek.

Wushu sporunun Malatya’daki önemli ismi ve Anadolu Kaplanı lakaplı sporcusu Murat Tan, Türkiye Wushu Federasyonu’nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan ve Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Pursaklar Spor Salonunda yapılacak olan Budokaido Kyokushin Genç-Büyük-Veteran (Bay-Bayan) İller arası Süper lig 1. Etap Müsabakalarına katılacak.

Ankara’da 29-31 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan müsabakalarda iddialı olan Tan, bugüne kadar katıldığı şampiyonlarda ve uluslararası turnuvalarda Malatya’yı en iyi şekilde temsil ettiğini belirtti.

Başarılı sporcu, gerekli ilgi ve desteği görememesine karşın çok sevdiği wushu sporunda iyi dereceler elde ettiğini kaydederek, “Her ne kadar gerekli ilgi ve maddi manevi desteği görmesem sevdiğim bu sporu yapmaya çalıştım. Bugüne kadar zor şartlarda da olsa severek yaptığım sporu nasıl sürdürdüysem bundan sonrada her türlü şartlarda çalışarak devam ettireceğim. Bu anlamda amacım Malatya’yı katıldığım her şampiyonada en iyi şekilde temsil etmek olacak” dedi.

Tan, Süper Lig 1. Etap Müsabakalarına en iyi şekilde hazırlandığını belirterek, iyi bir derece elde edip, Gürcistan’da yapılacak olan müsabakalara moralli gitmek istediğini de sözlerine ekledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız