SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Etkin Muhalefet Yapacaklar'

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Yönetim Genişletilmiş İl Divan Toplantısına, partiye katılan Malatya Belediye Meclis Üyeleri, Avukat Fatma Betül Aksoğan ve Doktor Ubeyd Akçin de iştirak etti.

Önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalarla ilgili toplantıda değerlendirme de bulunulurken, il yönetiminde belediyenin çalışmaları, mahallelerin ve Malatya'nın sorunlarıyla ilgili çalışma yapmak üzere bir komisyon oluşturuldu. Bu komisyon, meclis üyeleriyle birlikte koordineli çalışma yaparak, Malatya'nın sorunlarını Meclis Üyeleri vasıtasıyla belediye gündemine taşınmasını sağlayacak, Meclis üyelerinin de Malatya Belediyesi'nde bu sorunların giderilmesi noktasında etkin muhalefet görevi yapacakları dile getirildi. Ayrıca önümüzdeki günlerde Belediye Meclis üyeleriyle birlikte mahalle ziyaretlerine başlanması kararı alındı.

Toplantıya, Saadet Partisi'nden ayrılan, bir süre bağımsız kaldıktan sonra MHP'ye geçen Malatya Belediye Meclis Üyeleri, Avukat Fatma Betül Aksoğan ve Doktor Ubeyd Akçin de iştirak etti. Aksoğan ve Akçin'in dışında belediye meclisinde MHP'li üye bulunmuyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız