SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Etkinlikler Sürecek

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:34:05
Etkinlikler Sürecek
A- A+ PAYLAŞ
 
“ Kent Kültürü ve Kentlilik Bilinci” konulu liselerde verilen seminerlerin sonucusu Kent Konseyi Genel Sekreteri Avukat Ali Yıldırım’ın Niyazi Mısri Sosyal Bilimler Lisesi'ndeki sunumuyla yapıldı. 
 
Niyazi Mısri Sosyal Bilimleri Lisesinde ki programda konuşan okul müdürü Abdulkadir Çolak, “ Kent bir medeniyetin sembolüdür, insanlar medenileştikçe kent bilinci her zaman kendini göstermiş kent bilinci artamaya devam etmiştir, kentte insan birey olmaktan çıkıp toplum olmanın heyecanını yaşar, dolayısıyla kenti bir bütün olarak algılamak en doğru yoldur” dedi.
 
Kent Konseyi Genel Sekreteri Avukat Ali Yıldırım ise “Kentli insan sokakta sesli bir şekilde konuşmayan insandır, kentli insan sokakta hiçbir şekilde küfretmeyen insandır, kentli insan sokağa tükürmeyen insandır, kentli insan otobüse binerken kurallara uyan insandır, kentli insan komşusunun hakkına riayet eden insandır kentli insan trafikte diğer araçlara ve en önce yayaya hak tanıyan insandır kısacası kentli insan bir arada yaşama kültürünü özümseyip diğer insanları da düşünerek hareketlerine dikkat eden insandır ” dedi.
 
Bireysel bir takım yanlışlıkların birikerek insanlar için şehri yaşanmaz hale getirdiğine vurgu yapan Av. Ali Yıldırım bir arada yaşama kültürünü öğrenmemiz gerektiğini, bunu yaptığımız taktirde şehirde yaşayan herkesin mutlu olacağını belirtti. Kent Kültürü Projesinin 2012 yılı boyunca farklı etkinlikler ile sürdürüleceği öğrenildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız