SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Etle Tırnak Gibiyiz'

A- A+ PAYLAŞ

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, toplantı için geldiği Malatya'da, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti. Esnaf ve sanatkara hizmet verecek bir bina için belediye başkanından yer isteyen Palandöken, annesinin vefatı nedeniyle Çakır'a başsağlığı dileklerini de iletti.

Ziyarete ilişkin Belediye Basın Bülteni şöyle:

"Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu Genel Başkanı, hemşerimiz Bendevi Palandöken, Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu Genel Sekreteri Naci Sulkalar, ESOB Başkanı Şevket Keskin, ESKKK Başkanı Ali Evren ile birlikte, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a taziyelerini ileten TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, yeni Belediye Hizmet Binasının da çok güzel bir bina olduğunu söyledi.

Malatya’da esnaf ve sanatkâra hizmet verecek bir hizmet binası için Belediye Başkanı Ahmet Çakır’dan yer tahsisi isteyen TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Malatya’ya yakışır, içinde toplantı salonu, eğitim salonu gibi birçok hizmeti verecek bir binayı desteklerinizle inşallah Malatya’ya kazandıracağız. Yerel yönetimler bizim için çok önemli, yerel yönetimler esnafla et ve tırnak gibi. Yaşamın her yönünde insana hizmet için var” dedi.

Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşundan biri olan Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonunun başında bir Malatyalının olmasının kendilerini ve Malatyalıları mutlu ettiğini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya’daki esnaf temsilcileri ile her zaman Malatya’nın çıkarları için istişare ettiklerini söyledi.

Başkan Çakır, “Malatya için elimizden geleni yapacağız. Malatya’nın bölgede cazibe merkezi olabilmesi için imkanlarımızı zorlayacağız. Sorunlarını aşmış modern bir kent oluşturmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ziyarette, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken’e kayısı hediye etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız