SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Etnik Ayrımcılık Yaygınlaştırılıyor'

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'de etnik milliyetçiliğin derinleştiğini bildirdi.

MHP lideri Bahçeli, Malatya ziyaret programına MHP Darende ilçe teşkilatını ziyaret ederek başladı.

Kayseri'den kara yolu ile Darende ilçesine gelen Bahçeli, burada kalabalık bir partili grubu tarafından "Başbakan" ve "Devletin başına Devlet geçecek" şeklindeki sloganlarla karşılandı. Partilileri selamlayan Bahçeli, MHP ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Bahçeli, burada yaptığı konuşmasında, bugün Türkiye'nin yol ayrımına doğru gittiğini, etnik milliyetçiliğin derinleştiğini ifade ederek, "Etnik ayrımcılık Türkiye'nin her tarafında yaygınlaştırıldı. Türkiye ciddi bir ayrışmanın içerisine sürükleniyor. Bugün yaşanan budur" dedi.

Bahçeli, açılım sürecinde çok sayıda askerin ve koruyucunun şehit olduğunu belirterek, PKK'nın maşa olarak kullanılan bir terör örgütü olduğunu ve Kürtçe konuşan vatandaşların temsilcisi olamayacağını vurguladı. Bahçeli, Türkiye'nin en önemli sorunları arasında yoksulluk, işsizlik ve yolsuzluk olduğunu ifade etti.

Bahçeli daha sonra Malatya'ya hareket etti.

KİRVE OLDU..
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Saime Palancıoğlu'nun 2 torununa kirve oldu.

MHP MKYK Üyesi Saime Palancıoğlu'nun torunları Kürşat Şenol ve Metealp'ın sünnet düğünleri Anemon Otel'de yapıldı. Düğüne MHP Lideri Devlet Bahçeli'de katıldı. MHP'li çok sayıda yöneticinin katıldığı gecede Bahçeli, Urfa yöresi sanatçılarının söylediği parçalar ile Ankara'nın yoğun gündem stresini atmaya çalıştı. Bahçeli, Kürşat Şenol ve Metealp'e birer Cumhuriyet Altını hediye etti. Bahçeli, düğün bitimine kadar salondan ayrılmadı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız