SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ev Almanın Zamanı'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül, "Ev almanın tam zamanıdır" dedi.

Oda binasında yaptığı basın açıklamasında ev alacaklara önerilerde bulunan Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül, "Son aylarda şehrimizde gayrimenkul sektöründe büyük canlanma yaşandı. Kiralarda büyük artışlar olduğu gözlenmektedir. Bunun sebebi de kaysının satışının hızlanması ve banka kredilerinin faiz oranlarında gözle görülür şekilde düşüşlerin olmasıdır" dedi.

"İlimiz devamlı göç alan iller arasında olması nedeniyle gayrimenkul'e talep her zaman olmuştur, olacaktır da. Kim derse gayrimenkul ucuzlayacak inanmıyorum. Çünkü yaklaşık 30 yıldır bu sektörün içindeyim bugüne kadar zararına satılan gayrimenkule hiç rastlamadım. Hep kazandıran ve güvenli yatırım aracı olan gayrimenkul'e talep devam etmektedir" diyen Özgül, açıklamasını özetle şöyle tamamladı:

"Önümüzdeki aydan itibaren gayrimenkule talebin daha da artacağını düşünmekteyim. Bu amaçla odamız ile İng Bank arasında bir protokol imzalanarak, emlakçı arkadaşların sattıkları gayrimenkullerinde eğer alıcılar kredi kullanmayı düşünürlerse emlakçının aracılık ettiği kredilerde günlük faiz oranların da 3 puan daha indirim yapılması sağlanmıştır. Örneğin bugünkü faiz oranları yüzde 1.23 ise emlakçılar aracılığı ile İng Bank da kullanılan konut kredi faizleri yüzde 1.20 ile verilmektedir. Bu amaçla kredili ev almak isteyen vatandaşlarımızın mutlaka emlakçısına gitmesini tavsiye ederim."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız