SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ev Arkadaşım Yapmıştır!'

A- A+ PAYLAŞ

Genç bayan, birlikte kaldığı ev arkadaşı bayanın para, yüzük ve dizüstü bilgisayarı ile birlikte kayıplara karıştığı iddiasıyla polise başvurdu.

Dabakhane Mahallesi’nde oturan Muş-Varto doğumlu 23 yaşındaki H.A. adlı bayan, Altındağ doğumlu aynı yaştaki bayan arkadaşı F.Ö. ile birlikte kaldığını, sabah uyandığında ev arkadaşının olmadığını fark ettiğini, telefonla aradığında kapalı olması nedeniyle kendisine ulaşamadığını, evde yaptığı kontrolda çantasındaki 250 lira para, 500 lira değerindeki tek taşlı altın erkek yüzüğü ile dizüstü bilgisayarının olmadığını gördüğünü, ev arkadaşından şüphelendiğini polise anlattı. Polis F.Ö.’yü aramaya başladı.

DİĞER OLAYLAR..
34 yaşındaki M.K. adlı bayan da, İpek Caddesi’ndeki semt pazarı sırasında, kendisine ve kızlarına ait toplam 3 nüfus cüzdanı, sürücü belgesi ile 200 lira paranın bulunduğu cüzdanının yankesicilik yoluyla çalındığını bildirdi.

Hasan Varol Mahallesi’nde 33 yaşındaki İ.Ö.’ye ait evden cep telefonu çalındı.

Özalper Mahallesi’nde, sahipleri Ankara’da bulunan ancak 46 yaşındaki Y.E.’nin ilgilendiği işyerinin deposuna kapı kilidini kırarak giren hırsızların su dinamosunun yanı sıra, çevredeki su tahliye ızgaralarını çaldıkları bildirildi.

Şeyhbayram Mahallesi’nde, kayınvalidesine yatılı misafirliğe giden 37 yaşındaki M.E. bir gece sonra döndüklerinde, evinin salon kısmındaki halıların üzerinde ayak izleri gördüğünü, salon penceresinde zorlama izlerini fark ettiğini, evdi kontrol ettiğinde çalınan bir şey olmadığını gördüğünü, ancak evine giren şahıstan şikayetçi olduğunu bildirdi.

Battalgazi ilçesi Alacakapı Mahallesi Dutluk mevkiinde 50 yaşındaki Ç.Y.’ye ait evdeki kümesten 50 adet güvercin çalındı.

Yeşilyurt ilçesi Eski Araa Çıkmazı’nda da 53 yaşındaki A.O.’nun evinde beslediği 10 adet güvercinin çalındığı bildirildi.

Polis hırsızlık ya da hırsızlığa teşebbüs olayları ile ilgili araştırmaya başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız