SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ev Ev Dolaşacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:34:06
A- A+ PAYLAŞ

AKP’den Yazıhan Belediye Başkan adayı olan Nevzat Öztürk, seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretleri ile ev ziyaretlerini sürdürürken, Yazıhan bölgesindeki Velioğulları ile de AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ve Malatya Belediye Başkanı ve AKP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır’ın da katıldığı bir toplantı yapıldı. Toplantıya Yazıhan Belediye Başkanı Ali Kaya ile Velioğullarından kalabalık bir topluluk katıldı.

Yazıhan Belediye Başkanlığı adayı Nevzat Öztürk, köy gezileri kapsamında ev ziyaretlerinde bulundu. Yazıhan’ı yeni dönemde geleceğe hazırlayacak proje ve altyapı çalışmaları ile Malatya’nın merkez ilçelerinden birisi haline getireceklerini belirten Öztürk, “Yazıhan, mutlaka bu dönemde Meslek Yüksekokulu’na kavuşacaktır. İlçemizin merkez ilçeden bir farkı kalmayacak ve her türlü hizmeti alacaktır. En büyük sorunumuz olan ilçemizin içme suyu sorunu için şuanda Malatya Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır projesini hazırlattı. Bu sorun kısa sürede tarihe karışacak” dedi.

Köy gezilerinin yanı sıra bölgedeki tüm evleri tek tek ziyaret edeceklerini belirten Öztürk, “Biz siyasi çalışmalarımızda ev dolaşacağız ve herkesin elini sıkacağız. Bizleri evlerinde misafir ederek onurlandıran ve desteklerini veren tüm Yazıhanlı hemşerilerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Malatya’nın büyükşehir olması ve artık ilçe belediyelerinin de ilçe idari sınırına kadar hizmet götürme sorumluluğuna getirilmesi ile bu yeni dönemin çok önemli olduğunu vurgulayan Öztürk, “Eskiden belediyeler sadece ilçe merkezi ile ilgili hizmetleri yapıyordu. Ancak 30 Mart’tan sonra ilçenin tüm idari sınırına kadar hizmetleri götürecek. Bu nedenle yeni dönem ilçemiz ve Malatya’mız için çok önemli. Bu dönemi Yazıhan olarak çok iyi değerlendireceğiz ve ilçemizi hemşerilerimin desteği ile geleceği sorunsuz olarak hazırlayacağız. Halkımız ile her zaman istişare halinde olacağız, tüm köylerimizde sorunları ortak akılla tespit edip, çözümünü birlikte bulacağız” şeklinde konuştu.

Yazıhan bölgesindeki Velioğulları tarafından düzenlenen yemekte konuşan Yazıhan Belediye Başkanlığı adayı Nevzat Öztürk, “Mahalli seçimler nedeniyle partimize halkımızın büyük teveccühleri var. Muhalefet partileri her bölgede aday bulamazken, bütün Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de büyük rağbet vardı. AK Parti Yazıhan’da da büyük oy desteği alacaktır” ifadelerini kaydetti.

Malatya Belediye Başkanı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ahmet Çakır ise sadece Malatya il merkezini değil, ilçelerin sorunlarına göre de projeler ürettiklerini belirterek, “Bu yükü hep birlikte paylaşmamız lazım. AK Parti’ye gönül vermiş herkesin bu süreçte çalışması gerekiyor. Malatya’yı ileriye taşırken, tüm ilçelerimizi de el birliği ile birlik ve beraberlikle ileriye taşıyacağız” dedi.

İl Başkanı Bülent Tüfenkçi de, “Taş her zaman yerinde ağırdır. Biz bir birimize sahip çıkarak büyüyeceğiz. Bir birimizin ayağından tutarak büyüyemeyiz. Biz bu partiyi büyütürsek millet büyür, çünkü bu partiyi millet kurdu. Eğer bu partiyi küçültürsek milleti küçültmüş oluruz, Yazıhan’ımızı küçültmüş oluruz, Malatya’yı küçültmüş oluruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız