SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ev Ev Dolaşıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:25:46
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, adayların belirlenmesinde titiz çalışma yaptıklarını ifade ederek, “Onların derdi kendileri, bizim derdimiz kentimiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Kiraz, CHP Malatya İl Teşkilatı’nda basın açıklaması düzenledi. Belirlenen belediye başkan adayları ile ilgili konuşan Enver Kiraz, şunları söyledi:

"Dün  gerçekleştirilen Parti Meclisi toplantısında Türkiye genelinde 295 belediye başkan adayımız açıklanmıştır. Malatya’da da başta Büyükşehir Belediye Başkan adayımız olmak üzere , Arapgir, Arguvan,Doğanşehir, Doğanyol,Kale ve  Yeşilyurt Belediye Başkanlarımız açıklandı.

Malatya    Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız İnşaat Mühendisi, Edirne Belediye Başkan Vekili , yerel yöneticilik alanında önemli tecrübeleri olan Akçadağ’ın yerli ailelerinden Hakan İnci oldu.

Arapgir  Belediye Başkan adayımız ,daha önce İl Genel Meclisi üyeliği görevinde bulunarak, Arapgir’in tüm sorunlarına hakim, en son ilçe başkanlığı görevinden ayrılan  Hüseyin Akşahin, 

Arguvan’ da 6 Ekim tarihinde tüm üyelerin katılımı ile yapılan seçimlerde 1. Sırada yer alan , Arguvan ve Köyleri Eğitim Kültür Vakfı   Başkanı, eğitimci Mehmet Kızıltaş, 

Doğanşehir’de, ilçenin kabuğunu değiştiren, modern bir kent görünümü için büyük çaba sağlayan, mevcut  belediye başkanımız İbrahim Karaman, 

Doğanyol ‘da uzun süre muhtarlık yapan ve tüm Doğanyol’un   yakından tanıdığı, Esnaf Abdullah Bayram,

Kale’de  partimizde yöneticilik yapmış, emekli Şefik İpek,

Yeşilyurt ‘ta ise tüm Malatya’nın yakından tanıdığı, Yeşilyurt bölgesinde önemli yatırımları olan, işadamı , Yeni Malatyaspor  Asbaşkanı  Hulusi Porgalı adayımızdır.

Önümüzdeki günlerde geri kalan ilçelerimizin adaylarını da kamuoyuna açıklayacağız.Adaylarımızın belirlenmesinde gerek örgütümüz, gerek Genel Merkezimiz olarak titiz bir çalışma yürütüyor, en demokratik yöntemleri uyguluyoruz. Ve bölge halkının talepleri doğrultusunda en doğru adaylarla seçime gitmeye hazırlanıyoruz.

Bundan sonra adayları belli olan büyükşehir ve ilçelerimizde bütün toplumu heyecanlandıracak olan , bütün sorunlara dokunan projelerimizi kamuoyuna teker teker açıklayacağız.Ve Malatya’nın tümüne halkla birlikte çözüm bulan, halkla birlikte yürüyen, katılımcı  sosyal demokrat belediyecilik anlayışını hakim kılacağız.

Yerel seçimler öncesi sandık sorumlusu ve mahalle temsilcilerimizin tümü belirlenmiş durumdadır.Örgütümüzün bütün birimleri, kadın ve gençlik kollarımız yoğun bir çalışma içerisinde  , mahalle mahalle, ev ev dolaşarak partimizi anlatmaktadır.

Arkadaşlarımızla  birlikte   aynı zamanda AKP’nin gerçek yüzünü de halkımıza anlatıyoruz AKP’nin Türkiye’yi yolsuzluklar ve  usulsüzlükler cenneti haline getirdiğini, işsizliğin, yoksulluğun her geçen gün arttığını, Malatya da kayısının 25 kuruşa , elmanın 10 kuruşa satıldığı ibretlik öyküleri , açlığı ,sefaleti gözler önüne seriyoruz.AKP’nin gerçek yüzünü anlatmaya devam edeceğiz.

Biz tüm bunları yaparken, AKP’nin aday adayları Başbakanın ismine sığınmayı ve onun üzerinden kendini tanıtmaya çalışmaktadır. Malatya’ya yönelik bir vizyonlarının olmadığını, tamamen şova dönük açıklamalar ve boy boy resimler görüyoruz.

Onlar devasa, apartman boyunda,  resimleriyle kendilerine gelecek hazırlarken, biz halkımızın, Malatya’nın geleceği için çalışıyoruz. Tüm gerçekliğiyle görüyoruz ki onların derdi kendileri , bizim derdimiz kentimiz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız