SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ev, İşyeri Kurşunlamış, Adam Vurmuş

A- A+ PAYLAŞ

Akaryakıt bayii olan amca çocuklarının evini ve işyerlerini kurşunladığı, bir kişinin yaralanmasına yolaçtığı öne sürülen şahıs polis tarafından kovalamaca sonucu yakalandı.

22 Ocak gecesi Hamidiye Mahallesi Antepli Sokağında oturan İsmail Hakkı Ş., polise verdiği ifadede, amcası oğlu Orhan Ş. tarafından evinin kurşunlandığını, bu şahsın 19 Aralık 2005 gecesi de ağabeyi Recep Ahmet Ş.’nin aynı adresteki evinin kurşunlanması olaylarının faili olduğunu öne sürdü. İsmail Hakkı Ş., ifadesinde, Orhan Ş.’nin telefonla arayarak tehdit ettiğini, kurşunlama olaylarını kendisinin gerçekleştirdiğini söylediğini öne sürdüğü belirtilirken, aynı şahsın 21 Ocak tarihinde de amcası çocuklarının Karakavak bölgesindeki akaryakıt istasyonunda silahla açtığı ateş sonucu A.A.’nın da ayağından yaralanmasına yolaçtığı öğrenildi.

Evleri ve işyeri kurşunlanan şahıslardan İsmail Hakkı Ş., amcası oğlu ile herhangi bir ticari alışverişi, ortaklığı ya da alacak verecek davası olmadığını, ancak onun ağabeyi İlhan Ş. ile bir arsa alışverişi dolayısıyla sorunları bulunduğunu söyledi.

Kurşunlama olayının zanlısı olarak aranan Orhan Ş.’nin, 23 Ocak Pazartesi gece 23.00 sıralarında Cengiz Topel Caddesi’nde bir otomobille dolaştığı bilgisi üzerine bölgeye sevkedilen polis ekipleri, çevrede araştırma yaptılar ve bu kişinin Cevherizade Mahallesi’ndeki bir evde olduğunu saptadılar. Polis ekiplerinin geldiği sırada, Orhan Ş.’nin, apartmanın arka tarafının bahçe duvarını geçmek isterken kovalamaca sonucu 24 Ocak gece yarısı 01.30 sıralarında yakalandığı bildirildi. Şahsın üzerinde, evinde ve ağabeyinin evinde yapılan aramalarda suç aleti tabancaya rastlanmadığı belirtilirken, yapılan sorgulamasında silahı Beylerderesi mevkiinde attığını söylediği öğrenildi.

Poliste daha önce 7 ayrı suç kaydının bulunduğu ve ayrıca 25 günlük bir hapis cezası nedeniyle aranmakta olduğu öğrenilen Orhan Ş. ile ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız