SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ev Kadınlarına İftar Yemeği Verdi

0
Güncellendi - 2018-06-08 04:51:30
Ev Kadınlarına İftar Yemeği Verdi
A- A+ PAYLAŞ

Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, ilçedeki ev hanımlarıyla iftarda bir araya geldi.

Belediyeye ait sosyal tesislerde ev hanımlarıyla iftar yapan Başkan Eser, sosyal belediyecilik anlayışıyla ramazan ayı içerisinde toplumun her kesimini iftar sofralarında ağırladıklarını söyledi.

Müslüman coğrafyalarında yaşanan zulme dikkat çeken Eser, şöyle konuştu:

"Etrafımız ateş çemberi, Müslümanlar ızdırap içinde, birçoğu iftarını dahi açamıyor. Biz, halimize ne kadar şükretsek az, bu cennet vatanda dünyaya gelmişiz. Bu güzel ülkede birlik ve beraberlik içinde yaşıyoruz. Bu birlikteliğin bozulmaması için düşmanlara fırsat vermemeliyiz. Biz kardeş olmalıyız, terör örgütlerinin bölücülerin oyununa gelmemeliyiz."

İlçedeki yatırım ve çalışmalara değinen Eser, belediyeye ait tüm imkanları kadınlara sunduklarını ve sosyal tesisin 24 saat emirlerinde olduğunu kaydetti.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız