SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ev Sahibi Gelince..

A- A+ PAYLAŞ

Ev sahibinin döndüğünü fark eden 2 hırsız zanlısı, balkondan atlayıp kaçmaya başladı.. Peşlerine düşen vatandaşlar, zanlılardan birini yakaladı, dövüp polise teslim ettiler. Bu arada, kadınlar arasındaki bir günde kaybolan bilezik, ev sahibi ve konuklarından bazılarını karakolluk etti.

EV SAHİBİ GELİNCE..
Uçbağlar Mahallesi Lale 4. Sokakta oturan 49 yaşındaki M.N.G., saat 18.30 sıralarında eve geldiğinde, balkondan iki şahsın kaçmaya başladığını fark etti. Vatandaşların da yardımcı olduğu kovalamaca sırasında 24 yaşındaki M.K. adlı zanlı yakalandı. Ev sahibi polise verdiği ifadede, balkondan iki kişinin atladığını, bunlardan birini yakaladıklarını bu sırada tanımadığı birkaç kişinin şahsı tutmak için tartakladıklarını söyledi. M.N.G., evinden çalınan herhangi bir şey olmadığını da bildirdi.

KADINLAR GÜNÜ KARAKOLLUK..
Öte yandan Hasan Varol Mahallesi’nde oturan L.K. adlı kadın, polise başvurarak, 19 kişiden oluşan arkadaş grubuyla gün yaptıklarını, gün bittikten sonra komidinin üzerinde bulunan 1 altın bileziğin yerinde olmadığını fark ettiğini öne sürdü ve toplantı sırasında aralarda gezinen gün arkadaşlarından A.S., N.Y., S.E., S.Y. ve A.G.A.’dan şüphelendiğini söyledi. İfadeleri alınan 5 kadın suçlamaları kabul etmediler ve ifadeleri alındıktan sonra salıverildiler. Polis araştırmayı sürdürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız