SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ev Sahibi Uyanınca

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:36:20
Ev Sahibi Uyanınca
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da motosiklet çalan hırsızlık şüphelisi polis ekiplerince yakalandı. 

Malatya merkez Uçbağlar Mahallesi'nde M.C. adlı şahsın evinin önünde park halindeki motosikletin çalınması ile ilgili olarak soruşturmayı yürüten polis ekipleri, motosikleti çaldığı tespit edilen M.Ş.B adlı şahsı yakaladı.

Merkez Melekbaba Mahallesi'nde meydana gelen hırsızlık olayında ise, M.D. adlı şahsın evinde 3 bin 400 TL para çalındı. 

Sarıcıoğlu Mahallesi'nde ise M.B. adlı şahsın evin önünde park ettiği motosikleti kimliği belirsiz kişi yada kişilerce çalındı.

EV SAHİBİ UYANINCA..

Öte yandan Koyunoğlu Mahallesi Kazım Karabekir Sokağı'ndaki bir eve sabaha karşı 04.00 sıralarında hırsızlık amacıyla giren iki şahıs, ev sahibi uyanınca balkondan atlayarak kaçtılar. Hırsızlık yapacakları yere otomobille geldikleri belirlenen iki şahsın kimliğinin belirlenmesine ve yakalanmalarına çalışılıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız